Hunkemöller | 5x badpak trends voor 2017 

Hebben jullie de warme truien al achter in je kast gestopt, ik wel! De temperatuur gaat langzaam omhoog en ook in de winkels is te zien dat we richting het warme weer gaan. Hebben jullie de badmode al gespot in de winkels?

Wat mij opviel is dat de badpakken ook weer in de mode zijn, wat top is want eerlijk is eerlijk die zitten vaak fijn. Op Hunkemöller zag ik heel wat leuke badpakken voorbij komen en daarom deel ik met jullie 5 badpak trends die rondgaan en die zeker de moeite waard zijn! Heb je toch liever een bikini, bekijk dan dit artikel over bikini’s voor een maatje meer.

 

 

Trend 1= Jaren 50 stijl

De open hals en een strikbandje in de nek, de mode uit de jaren 50 is terug! Deze trend is voor iedereen, want of je nou een kleine A hebt of cup C, het staat iedereen. Deze badpak van Hunkemöller is elegant en geeft de rondingen van je lichaam mooi weer door de open hals en de rimpeldetail aan de zijkant. Basic maar sexy!

 

 

 

Trend 2= Fishnet

Hou je meer van een stoere uitstraling, dan is de trend van de fishnet wat voor jou. Deze badpak vind ik ook gaaf omdat de kleur lekker fel is en de open taille het wat vrouwelijker maakt. Een perfect combo met de fishnet!

 

 

 

Trend 3= Diep decolleté

Hoe gaaf is dit badpak! Ik hou van een combo van zwart en wit en ook de trend van een diep decolleté is hier aanwezig. Alleen i.p.v. de hele hals open en bloot te geven, geeft deze toch iets extra’s door de hals te bedekken. I like it! Ik weet niet of ik het zou durven om te dragen en of het mij zou staan, maar ik vind het wel echt gaaf! Sexy en elegant.

 

 

Trend 4= De Monokini

Kun je niet kiezen tussen een badpak of bikini, dan is misschien de monokini iets voor jou, Deze trend is helemaal hot en het staat ook nog sexy ook! Er zijn zoveel variaties te vinden, maar deze van Hunkemöller vind ik toch wel zo vrolijk en mooi. De kleuren zijn geven een echte Ibiza-vibe en de strepen maken het speels!

 

 

Trend 5= Jezelf zijn!

Eigenlijk een trend die altijd er is namelijk be yourself! Als jij je goed voelt in die ene badpak, trek hem dan ook gewoon aan met trots. Elke vrouw heeft een ander figuur en daarom is iedereen mooi van zichzelf, als je maar jezelf blijft. Jouw stijl is jouw eigen trend!

 

 

 

Voor welke badpak trend zou jij gaan?

Bron: Elle.com

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: