Lush | Kalamazoo Facewash

Je ruikt ze al vanaf het begin van de straat, Lush! Van massagebars tot bathbombs waar je elke keer weer versteld van staat. Ze hebben het allemaal. Elk product heeft een eigen karakter en wordt met de hand gemaakt in hun eigen fabrieken. Dat is ook een goed en sterk punt van Lush, ze maken alles zelf.

Maskers worden in de winkel netjes bijgehouden en de cadeaupakketjes maken je al nieuwsgierig als je de verpakking ziet. Ik ben gek op Lush, en sta altijd open voor nieuwe producten. Geen dierenproeven en ze maken effectieve producten van verse* biologische* groentes en fruit, de beste essentiële oliën en veilige synthetische ingrediënten.

Dit keer duik ik in het potje Kalamazoo wat mij werd aangeraden om te gebruiken i.v.m. mijn geïrriteerde en gevoelige huid. Als iemand zegt bij Lush dat ik iets moet proberen, dat doe ik dat. Ik vertrouw ze, zo reviewde ik ook Fresh Farmacy en de Sugar Scrub nadat ik daar een sample van kreeg.
kalamazoo 1

Huh, baard wash? Haha, ik begrijp je verwarring, rustig maar ik heb geen enorme baardgroei hoor! Ik gebruik hem omdat dit juist een zachte en verzorgende facewash is. Het zou ervoor zorgen dat mijn huid rust krijgt en door de limoenolie wat meer voeding zou krijgen.

Voor mannen is dit dus ook een interessante review. Hint hint!

 

 

 

kalamazoo 2

Zoals ik ben gewend van Lush wordt het gebruik altijd geniaal beschreven. ‘Een flink lik’, haha hoe goed kun je het beschrijven!  Zoals je al leest is het niet perse voor mensen met baarden, en zou het ook gewoon een heerlijke facewash moeten zijn.

Elke pot wordt trouwens gemaakt van 100% gerecycled plastic. Om dit zo te blijven doen kun je als klant je potjes inleveren! heb je 5 potjes ( geen samples ) dan mag je GRATIS een gezichtsmasker uitzoeken.

 

 

kalamazoo 3

Nu is het tijd voor de ultieme test. Ik haalde een ‘lik’ ( haha het is aanstekelijk ) uit de pot met mijn vinger en merkte gelijk dat het een soort wax substantie had. Dit komt denk ik door de olie die erin verwerkt zit. Door het wrijven tussen mijn vingers vormde er al zonder water een zachte substantie. Hij ruikt een beetje naar limoen, maar verder heeft het niet echt een bepaalde geur.

 

 

kalamazoo 4

Ik smeerde de Kalamazoo op mijn gezicht met wat water en het voelde gelijk alsof ik een masker op mijn gezicht aanbracht. Je hebt maar weinig nodig, altijd handig natuurlijk. Ik spoelde de facewash van mijn gezicht met lauw water en … Ik heb een perzikhuidje! Wat een heerlijk product, je hebt gelijk resultaat!

Daarna gebruikte ik het product serieus elke dag. Was het niet onder de douche, dan was het wel nadat ik mijn make-up had verwijderd en ik mijn gezicht wat meer wilde verzorgen. Ik ben erg te spreken over dit product!

Verkrijgbaar bij LUSH
Kalamazoo 100 gr    € 9,95 euro

 

 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: