MAC Cosmetics | Brow Sculpt Pencil

Soms loop je de Douglas in, gewoon om eventjes te snuffelen tussen al die mooie luxe producten. Het is voor mij namelijk te prijzig om vaak dure producten te kopen en toch, één keer in de zoveel tijd, kan ik het niet laten en trakteer ik mijzelf op een luxe cadeautje.

Dit keer van het merk MAC Cosmetics die bekend staat om hun geweldige lipsticks. Alleen deze keer review ik iets anders namelijk een product om je wenkbrauwen on fleek te krijgen.
Ik heb het over de Brow Sculpt Pencil en had er een duidelijke mening over.

 

 

 

 

Dus, Brow Sculpt Pencil, een wenkbrauwpotlood wat een beetje lijkt op waskrijt. Een beetje vettig, maar blijft wel goed zitten. Niet alleen op je wenkbrauw, maar ook daartussen om je wenkbrauwen op te kunnen vullen. Je hoeft hem ook niet te slijpen, je kunt hem namelijk gemakkelijk omhoog draaien. Yes score!

 

 

 

Ik koos voor de kleur Fling, dit is een beetje een blonde tint. Niet te blond, denk meer aan blondbruin achtig. Perfect voor mijn wenkbrauwen! Ik ben altijd bang dat ik een te donkere kleur kies, maar een medewerker van Douglas heeft mij geholpen om de beste kleur uit te kiezen die bij mij past.

 

 

 

Er zit een heel handig wenkbrauwborsteltje aan en die werkt heel goed. Ik kan daardoor gemakkelijk mijn wenkbrauwen in model borstelen en als ik per ongeluk teveel op één plek aanbreng is het hiermee zo gepiept 🙂

 

 

 

Tada! Oeh, I love it! Niet te donker, maar wel aanwezig. Ook zijn de gaatjes in mijn wenkbrauw weggewerkt en zien ze er voller uit. De kleur is, zoals ik al dacht, perfect bij mijn huidskleur en mijn eigen haar.

 

 

 

Conclusie:  Een fijn product en in mijn geval de goede kleur! Ook is hij makkelijk aan te brengen doordat het een zacht potlood is. Hij vaagt niet snel uit en blijft lang zitten.
Hoe vinden jullie de look geworden? 

 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker hij werkt super!

 

Zou je het product nogmaals kopen?
Of ik vraag hem volgend jaar voor kerst? hihi.

 

 

Dit product is verkrijgbaar bij Douglas en op de website van MAC Cosmetics.
MAC Cosmetics Brow Sculpt Pencil Crayon       0,23 gr       € 20,00 euro

 

Wat is jouw fijnste product van MAC Cosmetics?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: