Magazine | &C ( And See) van Chantal Janzen

Een magazine? Bij mijn moeder thuis? Dat is nieuw! Mijn moeder kreeg een proefabonnement cadeau van het nieuwe blad &C oftewel And See van Chantal Janzen. Super leuk, want eigenlijk koop ik nooit magazines en op deze manier heb je toch iets leuks om te lezen. Nouja, hoop je dan. Ik heb vaak genoeg dat ik bladen open en denk, wat ben ik in godsnaam aan het lezen en waarom lees ik dit überhaupt.

Afijn, dit magazine &C ziet er eigenlijk al gelijk vrolijk uit en gaf mij wel een spontane uitnodiging om het open te slaan. Ik bekeek het eerst als vormgever en daarna dompelde ik mijzelf in de interviews en topics zoals beauty.

 

 

 

Wat mij als eerste opvalt aan dit magazine is dat de vormgeving er tiptop uitziet. Van goed georganiseerde kleurstijlen tot prachtige afbeeldingen. Ze hebben overal aan gedacht. Dat maakt het ook gelijk boeiend om het magazine daadwerkelijk open te slaan en te lezen.

Toen ik eenmaal begon met lezen, kwam ik erachter dat Chantal heel tof schrijft. Haar schrijfstijl is geniaal. Humor en gewoon een goed verhaal kunnen fabriceren, dat is gewoon goed!

 

 

Dan de verder over de topics die het magazine &C ( And See ) heeft. Van beauty tot lifestyle, het zit er allemaal in. De stijl van opmaak is hetzelfde en dat maakt het magazine één.

Zo vind ik de topic beauty en fashion erg leuk en kan ik maar zeker vermaken met de goede tips en mooie outfits. Ook hier komt humor weer flink bovenaan te staan en geeft het daardoor een eigen draai aan het magazine.

 

 

 

Dan over de interviews met o.a. de hilarische Gordon die altijd goudeerlijk is en nu zeker in dit interview met Chantal Janzen. Ook een mooi verhaal over een ballerina  die hoort dat ze niet lang te leven heeft. Echt oprecht mooie interviews met een interessante boodschap. Love it! 

Ook hierbij zijn er weer mooie foto’s geschoten die het verhaal tot één brengen. Een sterke en goede eigenschap van het magazine.

 

 

 

Conclusie: Goed geschreven met veel humor en zelfspot. De interviews zijn tof en de foto’s zijn prachtig! Ze geven een bepaalde uitstraling aan het magazine en dat geeft toch een groot pluspunt. Ik hou ervan als een magazine mooi is vormgegeven en je echt kan merken dat er goed is over nagedacht. Dit heb ik heel sterk met &C.

Het tweede nummer ligt alweer klaar voor mij en ben ook zeker benieuwd wat voor leuke verhalen daarin staan.

 

Op de website heb je keuze uit verschillende abonnementen met ook nog cadeaus!

Proefabonnement       3X &C         € 15,00 euro    ( dit abonnement stopt automatisch )

Jaarabonnement    12X &C        € 71,40 euro    ( + Luxe beautypakket van Hannah t.w.v. € 103  )

Halfjaarabonnement  6X &C        € 35,00 euro    ( + Roze zitzak van SeatZac t.w.v. € 29,95 )

OF met korting!

Keuze 1     6X &C        € 29,95 euro    ( 15% korting )

Keuze 2     8X &C        € 37,95 euro    ( 20% korting )

Keuze 3   12X &C        € 49,95 euro    ( 30% korting  )

 

 

Welk magazine zou jij graag willen lezen?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: