Miss Sporty | Clubbing Color Quick Dry Nagellak x4

Laatst schreef ik over de Insta Glow Foundation van Miss Sporty. Nu zijn de nagels aan de beurt voor een kleurtje met de Clubbing Color Quick Dry nagellak in vier varianten. Het zijn kleuren voor de lente, want ik kan niet lang genoeg wachten voordat die winterse kou voorbij is. Brrrr wat is het vreselijk koud buiten zeg. Sneeuwt het bij jullie? Lekker eigenwijs begin ik gewoon al met de lente en negeer ik, samen met mijn thee met mangosmaak en mijn warme deken, de winter die buiten bezig is!

 

 

 

Dit zijn de vier kleuren die ik kreeg opgestuurd om uit te proberen. Het zijn gelijk vier varianten die ik zelf ook zou kopen. Super dus! Het zijn ‘1 minute dry’ nagellakjes, quick dry dus,  waar ik heel benieuwd naar ben. Droog het echt zo snel?

 

 

 

Ik begon met de roze kleur 051 – My Precious Rosewood. Helaas zag ik later pas dat mijn foto’s soms wat wazig zijn. Foutje in de instellingen. Volgende keer beter!

Dus, de baby roze I love it. Je moet wel echt twee laagjes aanbrengen, maar eerlijk ze drogen zeker snel! Ook blijft het lang zitten en kan het wel tegen een stootje. Niet onbelangrijk vind ik zelf. Deze kleur dekt ook goed, maar laat soms wel wat strepen achter.

 

 

Dan over naar een peachy kleur 027 – My Blooming Spring. Prachtige kleur, maar helaas dekt hij niet goed. Hij laat strepen achter en zelfs na twee lagen zie ik nog steeds mijn nagel erdoorheen. Heel jammer want de kleur is wel mooi.

 

 

 

Dan over naar 021 – My Floral Delights, een lime groene kleur die mij gelijk aansprak. Wauw wat een pit zit er in deze tint. Love it! Deze dekt ook een stuk beter dan de 027 maar alsnog zie ik hier en daar wat strepen.

 

 

 

Als laatste de vierde kleur 047 My Tender Cocoon, een lichte bruine tint. Dit is zeker een natuurlijke kleur maar deze dekt van de vier het minst. Zelfs mijn witte rand van mijn nagel zie je erdoorheen komen. To bad, niet de beste van de vier.

 

 

 

Conclusie: Hele mooie lakjes en drogen ontzettend snel. Wat ze zeggen is waar, een Quick Dry! Alleen sommige kleuren laten strepen achter of dekken niet goed. Zelfs na twee lagen niet. Heel jammer. De roze variant daarentegen vind ik wel goed dekkend en is daarmee ook mijn favoriet!

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja, maar ik ben wel bang dat het weer niet goed dekt.

 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker.

 

 

De producten van Miss Sporty zijn te koop bij Bol.com en Etos in de winkel of online.
Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry            €1,99 euro

 

Wat voor producten gebruiken jullie van Miss Sporty?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: