MUA | Skin Define Hydro Primer

Je kent dat wel, van die momenten dat je make-up snel van het gezicht af gaat omdat het weer warmer weer word. Ik heb er echt een hekel aan. Nu kreeg ik in een primer opgestuurd die dit probleem moet gaan verhelpen!

De Skin Define Hydro Primer van MUA, daar gaat het om in dit artikel. Deze primer zorgt er niet alleen voor dat je make-up goed blijft zitten, maar hij hydrateert ook de huid doordat er vitamine E en Jojoba in zit. Over Jojoba olie schreef ik heel toevallig een paar weken geleden nog iets over in dit artikel.

Nou ik ben heel benieuwd, we gaan eens zien wat deze primer voor mij kan betekenen!

 

 

mua skin 4

Allereerst zit deze primer niet in een tube, maar in een potje. Dit vind ik eigenlijk jammer.
Het is namelijk minder hygiënisch. Alsnog vind ik de vormgeving van het potje wel schattig. Het doet mij denken aan de lente eigenlijk door de kleur!

 

 

 

mua skin 2

De substantie die in het potje zit, de primer dus ( lekker snugger ), heeft iets weg van gel.
Als je het tussen je vingers houd voelt het zacht aan, maar niet plakkerig. Het ruikt fris en niet chemisch, gewoon normaal. Dat is al een goed iets 🙂

 

 

mua skin 3

Ik heb de primer na mijn dagcrème aangebracht op mijn huid en het voelde heerlijk zacht en trok goed in de huid. Ook kreeg ik geen ruwe huid zoals ik wel vaker heb met primers.
Het voelde als een gehydrateerde huid! Nu ben je natuurlijk benieuwd of het werkt he?

Conclusie: Het werkt! Serieus, mijn make-up zat nadat ik een hele dag had gewerkt nog steeds goed op zijn plaats. De foundation zat er nog goed op, alleen de poeder was wat afgezwakt maar dat is natuurlijk normaal.

Ik ben erg tevreden over dit product, want niet alleen bleef mijn make-up goed zitten ook mijn probleem-droge-T-zone was minder! Dit komt denk ik doordat de make-up niet direct op mijn huid ligt door de primer.

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Jazeker! Het werkt goed dus waarom niet 🙂 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja.

 

Dit product is verkrijgbaar bij bepaalde Kruidvat filialen en online op kruidvat.nl/mua.
Skin Define Hydro Primer                 € 5,99 euro

 

Wat vinden jullie van de matte liquid lipsticks?

 

 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: