❤ HEMA Alles is Liefde ❤

Het duurt nog even, maar Valentijnsdag komt steeds dichterbij. Daarom heeft de HEMA van alles in huis gehaald om deze dag te laten slagen. Ik vind dat Valentijnsdag niet alleen meer is om anoniem iemand de liefde te verklaren, maar ook gewoon om iemand waar je gek op bent te verassen! Dit kan natuurlijk ook gewoon random op 12 juni of 23 augustus. Toch is Valentijnsdag de dag van de liefde en geluk, en dit kan je laten zien met bijvoorbeeld producten van de HEMA.

Van chocolade en rozenblaadjes tot een hartjestaart of ballonnen. Het gebak is verkrijgbaar vanaf 7 tot en met 14 februari. De partygoods zijn vanaf 20 januari in alle HEMA filialen verkrijgbaar.

 

HEMA knutsel valentijnsdag

De leukste cadeautjes voor je Valentijn vind je bij HEMA, zoals een fotoboekje voor jullie leukste herinneringen of schrijf op de hartvormige sticky notes waarom jouw Valentijn de leukste is! Je liefdesbrief maak je met de stempelset nog specialer.

Weet je niet van welke bloemen jouw geliefde houdt? HEMA heeft knutselbloemen die bij iedereen in de smaak vallen.

 

HEMA snoep valentijnsdag

Met chocolade verover je het hart van jouw Valentijn. Zoetigheid valt altijd goed in de smaak. Bonbons, hartpetitfours, valentijnstaart of –tompouce zullen zeker gewaardeerd worden.

 

 

 

Wat gaan jullie doen op Valentijnsdag?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: