Masker | Anti Pickel Maske Schaebens

Je hebt van die dagen dat je ineens alles gaat opruimen, en producten tegenkomt dat je niet eens wist dat je ze had. Nou, dat had ik met het anti pickel ( puistjes ) maske van Schaebens. Dit kocht ik een tijd geleden in Duitsland, en ik wist niet eens meer dat het in mijn kamer lag. Aangezien mijn huid weer een ramp is door de koudere dagen, dacht ik waarom niet. Het is weer eens tijd voor een masker review!

Reviews van maskers:
Montagne Jeunesse Argan Oil Mud & Peel Off
Lush Oatifix
Dr. van der Hoog Amazing Avocado
HEMA Essential Oils

 

maske 1

Dit is hem dan, met een lekkere foute gele verpakking. Het merk Schaebens ken ik nog niet zo goed, ook omdat het volgens mij niet verkrijgbaar is in Nederland. Ik kocht dit masker, samen met nog wat andere spulletjes, in de drogist DM. Misschien kennen jullie de naam wel, en dat zou goed kunnen want deze drogist het serieus ALLES!

 

 

maske 2

Oh trouwens, dit masker kun je twee keer gebruiken! Super handig, want meestal heb je veel te veel voor één keer. Dit masker bestaat gewoon doodsimpel uit twee zakjes.
Ik vind dat ze dit veeeeeel vaker moeten doen in Nederland.

 

 

 

maske rij

Dan de test, en een momentje van ontspanning. Hierboven ze je wat er gebeurd met mijn huid. Links zoals het normaal is, dan smeer ik het in met het masker en laat het zo’n 10 minuten intrekken en daarna spoel ik het af en zie je rechts het resultaat.

Eerlijk, ik ben er niet zo tevreden over. Je ziet duidelijk dat mijn huid zelfs nog onrustiger ervan is geworden. Wel voelt mijn huid iets zachter, maar verdere verschil maakt het niet. Ik vind het er zelfs erger uitzien! To bad, geen masker voor mij.

 

 

 

maske 3

Ach, er liggen nog genoeg masker sin mijn kastje. Vinden jullie het trouwens leuk om deze reviews te zien? Ik hoor het graag!

 

Wat is jullie favorieten masker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *