Action | 3x 1 minute miracle haarmasker

Jullie weten, als je een beetje op mijn blog kijkt, dat ik graag een gezichtsmaskertje gebruik. En af en toe vind ik een haarmasker ook heerlijk! Maar welke is nou fijn? Werkt het echt als er staat No Frizz? Ik schrijf daarom een lekkere budgetproof artikel over de 3 verschillende 1 Minute Miracle Haarmasker van de Action. Repair, No Frizz en Volume. Het zijn de makers van het merk ‘This is it’. Zou het wat zijn voor 50 cent per stuk? Je Zou het bijna niet geloven!

Reviews van Action:
Action | Elysium Epsom Salts Bath & Shower Gel
Action | Ultra Silver Hair Mask
Action | Sunny Sapphire Bath & Shower Gel
Action | Shape & Blush Palette

Het zijn dus 3 verschillende maskers die allemaal hun eigen resultaat geven. Het 1 Minute Miracle Haarmasker No Frizz, dat lijkt mij wel wat. Zeker met de kou die komen gaat, is mijn haar pluizig en droog. De Repair is eigenlijk altijd goed. Elke haar heeft wel iets waardoor het slijt. Of je nou elke dag je haar föhnt of juist altijd in een knot draagt. Allebei ‘slecht’ zeggen ze. En dan als laatste het 1 Minute Miracle Volume Haarmasker. Zou het met mijn sluikhaar? Ik ben benieuwd!

We beginnen maar met het versterken van het haar, het 1 Minute Miracle Haarmasker Repair. Speciaal samengesteld voor droog en beschadigd haar. Het geeft voeding aan het haar, verbeterd het haarstructuur.

Het gebruiken:
Ik moet zeggen, I like it! In het kleine zakje zit een heerlijk dikke substantie. Waardoor ik het gemakkelijk door mijn volle bos kan verspreiden. Na 1 minuut spoel ik het uit en ik merk gelijk dat mijn haar zacht aanvoelt! Ook kamde ik mijn haar gemakkelijk door en was het veel minder droog.

Dan over na de 1 Minute Miracle Haarmasker Volume. Een masker speciaal voor dun en fijn haar die wat volume mag krijgen. Het bevat macadamia olie om je haar heerlijk zacht te krijgen. Ook is hij fijn omdat het je haar weer flexibel maakt waardoor je het weer mooi in model kunt föhnen.

Het gebruiken:
Oeh silky smooth! Ook na het gebruik van dit masker voelt mijn haar zacht en verzorgd aan. Ik kan er ook zo doorheen borstelen en na het föhnen van mijn haar merk ik dat er echt meer volume is ontstaan!

En dan als laatste de 1 Minute Miracle Haarmasker No Frizz. Door de Argan Olie wordt het haar superzacht en verzorgd. Heel fijn voor pluizig haar maar ook voor de meiden met krullen! Een intensieve herstelling voor het haar.

Het gebruiken:
Dit is toch wel een heerlijk masker hoor. Voor zo’n klein prijsje krijg je een mooie bos haar wat niet pluist en verzorgd eruit ziet. Of dat je net bij de kapper bent geweest. Serieus, dat is gezegd haha!

Conclusie: Ze zijn echt fijn voor de prijs die je ervoor betaald. Ik bedoel 50 cent? Dat is toch niks! Daarom zijn ze prima om een keer te proberen en ik ben zeker tevreden over de ‘Repair’ versie. Daar zie je echt resultaat van. Zijdezacht en glanzend haar!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Voor die prijs zou ik ze zeker een keer meenemen!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!


Deze producten zijn verkrijgbaar bij de filialen van Action.

Action 1 minute Miracle haarmasker 1x te gebruiken € 0,49 euro

Voor welke zou jij gaan, No Friss, Volume of Repair?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.