Action | Elysium Epsom Salts Bath & Shower Gel

Je kent dat wel. Lopend door de Action en van alles voorbij zien komen waarvan je denkt, goh zou dat wat zijn? Zo goedkoop! Ik neem het gewoon mee. Ik denk dat die zin veel lades bij mij heeft gevuld haha. Lekker uitproberen, maar wel met een klein prijsje. Deze keer probeer ik de Elysium Epsom Salts Bath & Shower Gel van de Action. Klinkt als een soort sauna product, ik ben heel benieuwd! Gevoel van sauna, of juist helemaal niet? Lees snel verder.

Andere Action skincare:
Action – This is bananas producten x5
Action – Ultra silver hair mask
Action – Facial sheet mask charcoal sea salt extract
Action – Max & More highlighter

Zeezout en Eucalyptus lijkt mij een echte sauna geur. Aangezien ik niet vaak naar de sauna ga, is dit een mooie oplossing om toch een ontspannen moment te creëren thuis. Heel benieuwd of dat mijn badkamer ook in veranderd hihi!

Houden jullie van geur eucalyptus?

Het is echt een gel, dus schuimen doet hij niet. Toch is hij fijn aan te brengen en heb je maar een beetje nodig. Na het gebruik merkte ik wel dat ik de geur toch niet zo had verwacht. Veel zachter en misschien wel een beetje mannelijk. Mijn vriend vindt hem in ieder geval lekker dus die maakt hem op!

Jammer genoeg heb ik geen bad, maar ik denk dat dit wel een lekker product daarvoor is.

Conclusie: Helaas niet echt mijn geur. Totaal niet vrouwelijk, maar meer voor mannen vind ik zelf. Wel vind ik substantie fijn. Gel, maar schuimt wel een klein beetje. Het is geen ‘sauna geur’, maar wel fris.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Misschien voor mijn vriend, maar niet voor mij.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Hij is wel lekker, maar mannelijker dan ik dacht. Dus voor mannen misschien wel!


Dit product is verkrijgbaar bij de filialen van Action.

Action Elysium Epsom Salts Bath & Shower Gel 300ML ongeveer € 0,75 euro

Welke geur vind jij nou heerlijk onder de douche?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *