Action | Facial Sheet Mask Almond Oil & Vitamin E

Even een moment van zen… Vaak genoeg loop ik een beetje over en dan probeer ik een moment van rust te pakken met bijvoorbeeld een masker. Deze keer testte ik weer een Action masker, lekker budget , en wel de Facial Sheet Mask met Almond Oil & Vitamin E. Hopelijk geeft deze mij een flinke boost om weer door te kunnen!

 

Andere masker reviews:
Action Facial Sheet Mask Wild Roze Extract
Dr. van der Hoog crèmemasker avocado
Bioré Houtskool masker 1 minuut zelfverwarmend
Rodial Dragon’s blood eye masks

 

 

Nadat ik de Facial Sheet Mask met Wild Roze Extract had gebruikt, werd ik een beetje sceptisch over de maskers van Action. Toch ga ik gewoon door met alle Facial Sheet Mask uit te proberen en was het de kans van deze variant om mijn mening wat te verbeteren. Mijn huid mag ook zeker wat vitamine gebruiken want ik heb vaak genoeg nog wat hydratatie nodig op droge plekjes te soms verschijnen op mijn huid.

 

 

 

Zo huppa het masker zit op mijn gezicht. Natuurlijk weer veel te groot bij de ogen en te klein bij mijn neus. Ik weet dat ik een grote neus heb, maar dit slaat alles haha! Juist het deel van mijn neus wat ik meer wil hydrateren paste niet meer. Wat jammer.

 

 

Toch zit dit masker een stuk beter op de huid. Hij ‘plakt’ wat meer vast waardoor hij niet naar beneden glijd zoals die met Wild Roze Extract. Hij ruikt vrij neutraal en dat vind ik wel prettig als ik even een momentje van ontspanning wil. Ik vind het dat fijn als mijn zintuigen ook wat rust krijgen. Geen geurkaarsen of andere geurtjes en de ogen dicht 🙂

 

 

Conclusie: Hij is voor mij iets te groot en blijft niet goed op mijn gezicht ‘plakken’ doordat ze te nat zijn. Alsnog maakt het mijn huid wel zachter en is mijn roodheid wat verdwenen. Verder niets bijzonders, maar voor die 55 cent per stuk is het zeker een keer fijn om te gebruiken!

 

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Deze vind ik wel erg fijn dus ja!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja.

 

Dit masker is verkrijgbaar bij de Action filialen.
Facial Sheet Mask Almond Oil & Vitamin E    1x   ongeveer  €0,66 eurocent!

 

 

Welk masker gebruiken jullie graag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *