Action | Facial Sheet Mask Blueberries & Yogurt Extract

Het is tijd om weer lekker te ontspannen op de bank met een fijn masker. Ik reviewde al twee andere Facial Sheet Mask van Action, maar nu is het de beurt aan de laatste van de drie namelijk met Blueberries & Yogurt Extract. Heel erg benieuwd hoe deze mij bevallen en of hij veel lijkt op de andere twee maskers. Het is in ieder geval weer heerlijk budget voor 66 eurocent!


Andere masker reviews:
Action facial sheet mask almond oil vitamin E
• Action Facial Sheet Mask Wild Roze Extract
• Dr. van der Hoog crèmemasker avocado 
• Bioré Houtskool masker 1 minuut zelfverwarmend


Het laatste masker van de drie Action Facial Sheet Mask. Ik ben heel nieuwsgierig wat deze laatste mij gaat brengen. Is hij ook nattig en veel te groot zoals de andere? Of is hij juist heel anders! In ieder geval heb ik er weer zin in, even lekker relaxen met een maskertje op de bank!

Dus een facial sheet mask met blueberries & yogurt extract. Het klinkt goed in de oren voor een gestreste huid. Zoals je ziet heb ik weer wat puistjes ontwikkelt hahaha, dus dit masker komt goed uit!

Het masker is éénmalig te gebruiken en is makkelijk aan te brengen in één geheel. Hou hem 10 minuutjes op het gezicht, ontspan en laat het masker zijn werk doen!

Zoals je ziet is het masker, zoals ook de andere sheet mask, wat aan de grote kant. Deze versie blijft wel veel beter zitten en voelt heel fijn aan op de huid. Hij is wel vrij nat dus doe het wel in de badkamer haha!

Conclusie: Tot nu toe de fijnste van de Action Sheet Mask varianten. Hij voelt zacht aan en blijft goed zitten op het gezicht. Mijn huid voelt na het gebruik zachter dan voorheen en roodheid in mijn gezicht is een stuk minder.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja hoor, deze vond ik fijn voor zo’n klein prijsje!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Zeker!


Dit product is verkrijgbaar bij de filialen van Action.

Action Sheet Mask Blueberries & Yogurt Extract    € 0,66 eurocent!   

Wat is jouw favorieten masker met de winterdagen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *