Action | Facial Sheet Mask Charcoal & Sea Salt Extract

Er zijn al wat sheet masks van Action voorbij gekomen, maar elke keer zie ik weer een nieuwe! Dat moeten we natuurlijk uitproberen 🙂

Dit keer de Facial Sheet Mask Charcoal & Sea Salt Extract. Een masker met houtskool dus en zeezout. Ik ben normaal wel fan van producten met houtskool, maar in een sheet mask? Heeft het dan wel dezelfde werking? Lees snel verder!

Andere masker reviews:
• Lush – BB seaweed masker
• Lancaster – Instant glow peel off mask
• Action – Facial sheet mask blueberries yogurt extract
• Biore – Houtskool-masker 1 minuut zelfverwarmend

Dezelfde verpakking als de vorige sheet mask van Action. Er zijn er heel wat en elke keer zie ik weer nieuwe producten. Super tof!

Dit houtskoolmasker moet de huid zachter maken en poriën verfijnen. Dat klinkt mij goed in de oren! Ik hoop wel dat dit masker niet zo groot is als de andere, want dat was echt passen en meten.

Er zit één masker in voor minder dan 70 eurocent! Bizar goedkoop, maar dat zijn we wel gewend van Action. Een sheet mask is wel veel makkelijk in gebruik vind ik zelf dan een normaal masker.

Tada! Ik presenteer u een te groot masker haha! Hij was aan de zijkant wat te groot, maar ik moet zeggen dat bij mijn ogen en mond het wel goed ging. Wel jammer dat het masker niet mooi aansluit rondom mijn neus. Precies waar hij nodig is voor de poriën zit geen masker…

Hij voelt wel fijn aan en zeker vochtinbrengend. Na 20 minuten heerlijk relaxen was het tijd om hem eraf te halen. Er bleef nog wat serum zitten, dat masseerde ik nog iets in en daarna spoelde ik het af met water.

Conclusie: Ik moet zeggen dat dit misschien wel de fijnste sheet mask was van Action die ik heb geprobeerd. Hij ruikt redelijk neutraal en gleed niet van mijn gezicht doordat hij te nat was. Ook voelt mijn huid zacht aan. Of het mijn poriën heeft verfijnd? Niet echt. Alsnog een masker voor zo’n bedrag vind ik het prima!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ik denk het wel!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja tuurlijk, voor dat geld is het goed te doen.


Dit product is verkrijgbaar bij de filialen van Action.

Action Sheet Mask Charcoal & Sea Salt Extract    € 0,66 eurocent!   

Wat is op dit moment je favorieten masker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *