Action | Handlotion normale & droge huid

Lekker sneeuwballen gooien en zonder handschoenen op de fiets stappen. Je handen vinden het niet leuk ( en jij zelf soms ook niet brr ). Toch doe je het onbewust en veranderen je handen langzaam in schuurpapier. In de koude periodes moet je je handen nog beter verzorgen dan in de zomer.

Goed insmeren zodat ze gehydrateerd zullen blijven. Niet alleen je nageltjes mooi lakken, maar ook je handen even wat aandacht geven en ze eens goed onderhanden nemen, haha woordgrap…

Heb je nou zoiets van, ja maar ik wil er niet zoveel aan uit geven. Dan heb ik hierbij handlotions van de Action. Ja ook deze winkel verkoopt handproducten.
Laten we eens kijken of het ook een goede producten zijn.

 

handlotion 1

Dit zijn de twee handlotions van de Action en van het merk Yusea. Nog nooit van gehoord, maar misschien zijn ze wel heel fijn. Ik heb er twee gekocht, één voor droge huid en één voor de normale huid.

 

 

hand lotion2

We beginnen met die voor de normale huid. Er zit Vitamine A, E  en Glycerine ( vocht vasthoudend ) in. Het is en voelt als een normale handlotion, niets meer en niets minder. Ik had niet echt het gevoel dat de creme introk. Leek meer een laagje op mijn huid.

 

 

 

handlotion3

Dan over na de tweede handlotion. Dit is die voor de droge huid. Hier zit ook vitamine E en Glycerine in, maar geen vitamine A. Dit zou wel meer voeden dan de normale variant, en dat doet tie ook echt! Dit is wel een handlotion die goed intrekt in je huid en je handen zachter aan laten voelen. Hier ben ik wel over te spreken.

 

 

 

handlotion5

handlotion6

Zoals je hier op de foto ziet is de creme dun en kan je hem goed uitsmeren. Dit geldt voor alle twee. Je hebt ook maar weinig nodig, en dat is altijd mooi meegenomen.

 

 

 

handlotion4

Conclusie, als je een handlotion koopt bij de Action ga dan voor de variant ‘Droge huid’. Voor het geld hoef je het niet te laten liggen, want ze zijn spot goedkoop.

 

Verkrijgbaar bij Action
Yusea Handlotion € 0,99 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *