Action | Max & More Highlighter

Op mijn Instagram had ik al een kleine sneak peek gegeven naar dit product. Hadden jullie het geraden? Dit artikel draait om heel veel glitters en glow, ik heb het over de Max & More Highlighter van Action. Jazeker, lekker budgetproof! Nu nog kijken of het het ook waard was om hem in mijn winkelmandje te doen. Geeft hij echt zoveel glow, of is het toch een tegenvaller? Lees het in dit artikel.

 

Andere Highlighters:
Etos Sparkling Highlighter
MUA Luxe Highlight Shimmer Stick
Etos Highlighting Powder Rose
MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

 

 

Toen ik deze highlighter zag liggen was ik verbaasd dat zo’n beauty in de schappen ligt bij Action. Het ziet er namelijk niet heel goedkoop uit en wat een prachtige kleuren! Nu is het natuurlijk alleen nog afwachten of het genoeg pigment bevat en of de kleur net zo mooi op mijn gezicht tevoorschijn komt.

 

 

 

Ik kocht de kleur 02 Pink, want dit was de lichtere variant. Je had ook nog donkerder, maar ik denk niet dat dit bij mij zou staan. Deze kleur vond ik wel een beetje op mijn eigen highlighters passen, dus vandaar koos ik hiervoor.

Als jullie een product met meerdere kleuren in één kopen, gebruiken jullie dan alles door elkaar of gebruik je dan maar één specifieke kleur?

 

 

De uiteindelijke look met de Max & More Hightlighter van Action. Ik bracht het aan op mijn neusbrug, onder de wenkbrauwen en op de jukbeenderen. Hmm, ik weet het niet hoor.
Hij oogt een beetje flets vind ik. Wat vinden jullie?

Conclusie: Tsja, de kleuren zijn prima en hij geeft echt wel glitter en glow. Alsnog vind ik hem wat flets en goedkoop over komen. Kan natuurlijk aan mij liggen, iedereen ziet het weer anders. Voor het geld kon ik hem niet laten liggen, want het blijft een mooie highlighter 🙂

 

Dit product is te koop bij de winkel Action.

Max & More Highlighter  02 Pink       € 1,89 euro

 

 

Welke highlighter gebruiken jullie het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *