Action | Oogschaduw Palette Max & More

Make-up kan je tegenwoordig echt overal kopen. Primark, H&M, Kruidvat, HEMA enzovoort. Maar de kwaliteit verschilt enorm. Soms denk je, nou ik neem wel een mascara van een duur merk want dat zal wel veel beter zijn. Toch twijfel ik daar heel vaak aan.

Een oogschaduw palette van bijvoorbeeld W7 Cosmetics vind ik eerlijk gezegd ook heel goed. Nu is het de beurt aan Action. Een goedkope winkel waar je echt van alles kunt kopen, zo ook make-up. Zal de oogschaduw van goede kwaliteit zijn?

 

 

max 2

Dit mooi uitziende palette van Max & More nam ik mee bij Action. Je gaat namelijk nooit met lege handen weg als je deze winkel binnenstapt. Dit is ook hun bedoeling lijkt mij, goedkoop maar je koopt altijd wel iets.

Dit oogschaduw palette bevat mooie matte kleuren van roze tot bruinkleurige tinten. Ik ben altijd benieuwd naar matte oogschaduw omdat het vaak niet zo goed gepigmenteerd blijkt te zijn.

 

 

max 3

Hm, de roze kleuren zijn niet zo goed te zien. Weinig pigment waar ik dus al zorgen om maakte. De kleuren lijken op mijn huid ook meer oranje trouwens…

 

 

 

max 4

De bruintinten zijn al een stuk beter zichtbaar. Zeker de donkere kleur in het midden vind ik erg mooi en deze heeft echt wel een mooie pigmentatie. Nu even kijken hoe de kleuren zich blenden als ik een ooglook creeër, daar gaat het uiteindelijk ook om.

 

 

 

max 7

Oke, mooier dan ik had verwacht. Ik blijf erbij dat het roze een meer oranje gloed achterlaat, maar dat mag de pret niet drukken. het zijn mooie kleuren en ze lopen mooi over in elkaar. Wel zijn de donkerbruine kleuren niet zo donker, dat is wel een minpunt.

 

 

 

max 6

Zo ziet het eruit als ik mij hele gezicht heb opgemaakt. Ik vind dat het palette wel zeker wat moois heeft, en zeker voor de prijs. Het is wel niet zo mooi als een iets duurder merk, maar alsnog mag het er zijn.

 

Verkrijgbaar bij Action 
Max & More oogschaduw palette 12 kleuren    € 0,79 euro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *