Action | Shape & Blush Palette

Het is tijd om eens wat meer make-up op de blog te reviewen! Van luxe producten tot budgetproof make-up, alles komt voorbij. We beginnen met een Shape & Blush Palette, te koop bij Action voor minder dan 2 euro! Nu is natuurlijk de vraag is het ook wat voor die prijs? Geeft het genoeg kleur, blijft het goed zitten en niet teveel fall out? Lees het in deze review!

Andere reviews van Action:
Facial Sheet Mask Almond Oil & Vitamin E
Max & More Hightlighter
Handlotion normale & droge huid
Argan Care

Tussen de heerlijke macarons ligt de Shape & Blush Palette met vier prachtige kleurtjes. Van lichtroze tot chocoladebruin. Veel keuze om je genoeg mooi te shapen, dat zeker!

Ik denk dat ik sowieso de perzikkleur ga gebruiken, maar ik twijfel nog tussen de twee donkere kleuren als bronzer. De witachtige kleuren links onderin is een beetje apart. Ben benieuwd of ik daar wat mee wil doen.

Alle kleuren hebben ook een naam, wat handig is als je een review schrijft haha! Na deze foto te hebben gezien heb ik weer trek in macarons! ( ik heb ze natuurlijk hierna gelijk opgegeten ).

Eerst een swatch van de blush kleuren. Hm… de twee lichte kleuren vallen erg weg op mijn huid. Terwijl ik eigenlijk graag de perzikkleur zou willen gebruiken. Nu ik deze swatch zie ben ik wel tevreden over de twee donkere kleuren roze. Love it! Er is trouwens weinig fall out op de huid te zien en dat voor zo’n klein prijsje!

Dan over naar de witte kleuren en de bronzers. Het zijn dus geen highlighters maar meer kleuren om af te poederen en onder de ogen aan te brengen. Dit gebruik ik eigenlijk nooit, alleen een concealer en klaar. Ik vind ze ook niet echt genoeg kleur afgeven om mijn gezicht te shapen. De bronze kleuren daarentegen ben ik zeker tevreden over!


Dit is de uiteindelijke look geworden met het Shape & Blush Palette van Action. Wat mij gelijk opmerkte was dat hij heel poederig overkomt op de huid. Als een soort laag poeder, niet mooi vind ik zelf. Er zit wel genoeg pigment in en dat is natuurlijk een heel groot pluspunt! Ik heb hier de kleur Sandy Beige gebruikt als bronzer en Peach als blush. Een zachte look voor elke dag.

Gebruikten producten:
•  Estée Lauder Foundation Double Wear – 1N2 Ecru
•  Estée Lauder Concealer Double Wear – 1C light/cool
•  Douglas Brow Stylo Dual Tip Eyebrow Pencil – Brown
•  Action Shape & Blush Palette – Sandy Beige en Peach
•  Catrice Prime and Fine Mattifying Powder Transparent
•  Catrice Prime and Fine Highlighting Powder – 010 Fairy Dust

•  Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats Lipstick – 217
•  Etos Eyeshadow Palette – 02
•  Etos Mascara Volume Waterproof – Black
•  Etos Fixing Hydrating Spray

Conclusie: Voor de prijs van nog minder dan 2 euro is het echt een leuk palette. Zeker als je net een beetje begint met make-up en niet weet welke kleuren je wilt gaan gebruiken en jou mooi staan! Voor mij zitten er helaas teveel rozentinten bij en dat draag ik niet graag meer. Ik ben meer van de perzikkleuren.

Gelukkig was er toch één die ik dus kon gebruiken van de blushes! Dan de ‘shape’ kleuren. Heel leuk maar ik gebruik alleen de Sandy Beige want de andere is veel te donker voor mij. De lichte kleuren helemaal links vind ik niet echt wat, dit is denk ik alleen om af te poederen want een shimmer zit er niet in.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Nee, want er zitten teveel kleuren in die ik niet gebruik.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Het is zeker het proberen waard!

Dit product is te koop bij de filialen van Action.

Shape & Blush Palette      1,99 euro!

Wat koop jij altijd als je bij de Action winkelt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *