Action | This is bananas producten x5

Je kent dat wel. Wandelend door de Action en vergeten waarvoor je eigenlijk naar de Action ging. Gebeurd mij zeg maar, altijd! Ook koop ik altijd meer dan ik nodig had en zo nam ik dus de hele collectie van ‘This is bananas’ mee naar huis. Onder het mom van het ziet er leuk uit en dat is leuk om te reviewen. Trap ik zelf altijd in haha! Dus bij deze een uitgebreide review van 5 producten ‘This is bananas‘ namelijk een lipbalm, handcream, bodymilk, shampoo en een hairmask. Enjoy!

Reviews van Action:
Action – Facial sheet mask charcoal sea salt extract
Action – Sunny sapphire bath shower gel
Action – Shape blush palette
Action – Facial sheet mask blueberries yogurt extract

Oké, misschien heb ik de decoratie banaantjes gekocht omdat ik dat ook gewoon lekker vind. Maar eerst wel voor de foto’s gebruikt haha! Ik kwam bij de Action eerst alleen de hairmask tegen en dat rook zo ontzettend lekker naar bananen dat ik die wel moest meenemen. Tot mijn verbazing vond ik nog méér producten uit deze collectie en was gelijk verkocht!

Ik ben gek op de geur van banaantjes. Het is zo heerlijk zoet. Nu ben ik alleen nog benieuwd of de producten ook fijn zijn in gebruik. Lezen jullie mee?

Als eerste de This Lip Balm is Bananas! Twee mooie lippenbalsems in één verpakking helemaal in het thema van bananen. Zelfs de kleur van de balm is geel. Hij ruikt lekker zoet en voelt zacht op de lippen. Verder, niet bijzonders. Gewoon een kleine verzorging, vetter maken van de lippen.

Dan nu de This Handcream is Bananas. De geur blijft lang hangen aan de handen. Vind ik wel erg lekker, maar wel vrij zoet. Hij verzorgt dan handen wel, maar na een tijdje wil ik weer opnieuw een handverzorging aanbrengen. Trekt ook niet super snel in helaas. Ben benieuwd wat de andere producten gaan doen!

En dan iets voor het lichaam de This Bodymilk is Bananas. Oh my … heerlijk met Vitamine E! Hij is niet dik waardoor je hem gemakkelijk kunt verspreiden over het lichaam. De banaantjes vliegen om de oren en ik zou deze niet aanbrengen voordat je naar de Apenheul gaat, want je bent één zoete banaan haha! De geur vervaagt wel wat hoor, maar je blijft hem wel zacht ruiken.

Dan over naar de haren met de This Shampoo is Bananas. Met een leuk ingrediënt buiten de bananen namelijk Aloë Vera sap! Dat ruik je niet, alleen maar een zoete bananengeur vult mijn badkamer als ik mijn haar was met deze shampoo. Hij schuimt fijn en mijn haar voelt na het wassen zacht aan. Ook hem je niet veel nodig, wat top is!

En dan als laatste, waar het allemaal mee begon, de This Hairmask is Bananas! Dit ruikt zo ontzettend lekker en na gebruik was ik nog meer tevreden want mijn haar voelde super zacht aan. Deze ga ik denk ik vaker kopen. Houden jullie van een bananengeur trouwens?

Conclusie: Ik ben niet van alle producten fan, maar het haarmasker ga ik zeker nogmaals kopen. De zoete bananengeur is bij sommige producten wat teveel aanwezig. Wat jammer is. Voor de prijs kun je het natuurlijk wel eens proberen. Ook leuk als iemand ga is van bananen ( of minion haha! ) om dit cadeau te geven. Het ziet er ook nog leuk uit ook.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Het haarmasker zeker, de andere producten niet.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Is wel geinig om te proberen!


Dit product is verkrijgbaar bij de filialen van Action.

This Lipbalm is Bananas 2 stuks   € 0,65 euro
This Handcream is Bananas 75 ml   € 0,79 euro
This Bodymilk is Bananas 200 ml   € 1,39 euro
This Shampoo is Bananas 400 ml   € 1,29 euro
This Haarmask is Bananas 200 ml   € 1,29 euro

Voor wat ga jij graag naar de Action?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *