Action | Ultra Silver Hair Mask

Nu ben ik al blond, maar ik heb laatst ook nog highlights laten zetten in wat een assig kleur blond. Gewoon omdat ik dat leuk vond en ik ben er super blij mee. Alleen als je je haar hebt geverfd moet je dit ook beter verzorgen met iets waardoor de kleur niet geel wordt of verkleurd. Ik probeer daarom de Ultra Silver Hair Mask uit van Action. Om mijn mooie lokken zo mooi te houden. Hebben jullie je haar geverfd? Wat voor producten gebruiken jullie daarvoor?

Reviews van Action producten:
Action – This is bananas producten x5
Action – Facial sheet mask charcoal sea salt extract
Action – Sunny Sapphire bath shower gel
Action – Shape blush palette

De ferhguegheg Action Ultra Silver Hair Care Hair Mask zit in een grote pot waardoor je het product makkelijk uit kunt halen. Dit haarmasker is geschikt voor blond, gebleekt en grijs haar en haalt de gele tonen uit het haar. Perfect dus! Ze hebben van deze Silver Care lijn ook nog een zilvershampoo en conditioner!

De verpakking is heel simpel, maar daar moet je eigenlijk het product niet meer op beoordelen bij de Action. Tegenwoordig steken ze namelijk in de budgetproducten heel veel aandacht in de verpakking. Blijkt later dat dat ook alles is, want het product is niks aan. Ik vind het daarom wel fijn dat ze zo’n product gewoon simpel houden met de verpakking en gebruik maken van een pot. Makkelijker in gebruik dan een tube vind ik zelf.

Dit zou echt een mooie Texture Tuesday foto zijn op Instagram, vinden jullie ook niet? Het haarmasker is romige en vol en je hebt ook maar weinig nodig om je gehele haar goed in te kunnen smeren met dit product.

Houd zilveren lokken gezond en shiny door het gebruik van dit verzorgende haarmasker. Ik heb hem nu één keer in de week gebruikt en merkte ik verschil?

Conclusie: Ik moet zeggen, mijn haar voelt heel zacht aan na het gebruik van het Action Ultra Silver Hair Mask! Ook merk ik dat mijn kleur veel feller en gezonder uitziet. Gele gloed is niet aanwezig en mede ook zeker door dit haarmasker. Hij ruikt lekker fris en de substantie is prettig in gebruik. Vol en makkelijk aan te brengen in het haar. En voor die prijs? Zeker niet laten liggen!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Als ik nogmaals mijn haar verf, dan neem ik hem weer mee!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Tuurlijk.


Dit product is verkrijgbaar bij de filialen van Action.

Action Ultra Silver Hair Mask   300ML € 1,99 euro

Gebruiken jullie een haarmasker? Zo ja, welke?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *