Allure Kristalpad! ❤

In de eerste instantie geloofde ik nooit echt in dit soort producten. Ik zag ze soms langskomen op televisie of op verschillende beurzen. Toen ik laatst op de Beautygloss Party was, moest ik er toch aan geloven. Ze lieten het zien op mijn arm, en ik was verkocht. Letterlijk en figuurlijk, want ik kocht het gelijk! Ik heb het over de Allure Kristalpad.

Om jullie ook te overtuigen van deze geweldige uitvinding, laat ik jullie in dit artikel zien hoe het heeft gewerkt op mijn gezicht. Dit is ook wel het gevoeligst, en daarom perfect om het te showen!

 

 

Allure 1

Op het event kocht ik het startpakket, lekker makkelijk alles inbegrepen. Zo kon ik gelijk aan de gang. Ik kreeg flinke korting, het is namelijk best prijzig. Bij het startpakket zaten:

1 x opberg/reis etui
1 x grote handschoen
1 x kleine handschoen
4 x grote vervangende kristalpads (zelfklevend)
4 x kleine vervangende kristalpads (zelfklevend)

 

Allure 2

Bij het startpakket kon ik voor een tientje de navullingen ook krijgen. Doen dus. Ik heb nu genoeg in huis voor één jaar lang!

 

 

Allure collage

Ook kreeg ik er een verzachtende creme bij. Je moet je haar ook na het scheren goed verzorgen, en dus ook nadat je dit product gebruikt om je haren te verwijderen. Deze Argan Oil Cream werkt uitstekend en het verzorgd prima!

 

 

Allure 2 Collage

De pad’s zijn heel makkelijk. Je plakt gewoon de kristalpad op de houder en klaar! Super handig, en je kan ze er ook weer snel afhalen.

Nu gaan we over na het resultaat, zijn jullie benieuwd?

 

 

 

Allure voor -bewerkt

Voor het gebruik.

Allure bezig -bewerkt

 En draaien maar!

Allure na- bewerkt

En weg zijn de haartjes.

Het werkt! Geweldig concept, echt wel! Mijn huid moet er nog wel aan wennen, dus het is een beetje droog. Logisch, de eerste keer dat ik mijn benen scheerde was ook geen pretje. Ik ben dolblij dat ik het toch heb gekocht. Het is echt een aanrader voor de mensen die vaak na het scheren pukkeltjes krijgen. Hiermee zul je dat nooit meer hebben!

Mijn benen heb ik trouwens ook gedaan, dit was wel een werkje, maar dan heb je ook wat. Ze voelde zijdezacht en het haar groeide ook minder snel terug. Zet je beste serie aan, en draai lekker rondjes. Zo gaat de tijd veel sneller!

Je kan de Allure Kristalpad’s online kopen op hun website. Of zoals ik, op een event als ze aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *