Andrélon| Colour & Shine Conditioner

Nu ik een fijne shampoo heb gevonden van het merk Erica die goed is voor mijn gevoelige hoofdhuid, is het ook fijn als mijn haar lekker zacht aanvoelt. Een masker op zijn tijd doet al wonderen, maar een goede verzorgde conditioner na het wassen van je haar geeft al een mooie basis. Ik probeer deze keer de Andrélon Colour & Shine Conditioner uit om te kijken of mijn haar mooi gaat glanzen en zacht aan gaat voelen.

Andere haarverzorgingsproducten:
Kevin Murphy – Shampoo & Conditioner
Lush – Kinky Hot Oil Treatment
Batiste – Droogshampoo original en cherry
Guhl – Zilvershampoo en Anti-Geel Masker

De Colour & Shine Conditioner beschermd het haar en behoud langdurig kleur als je je haar hebt geverfd. Nou heb ik een tijdje geleden wel highlights laten zetten, dus deze keer is het voor mij ook van toepassing 🙂

Ook geeft deze conditioner van Andrélon glans aan het haar door de macadamia-olie. Deze olie staat erom bekend om het haar zacht en glanzend te maken. Ook zorgt dit ingrediënt voor de bescherming van het haar! De geur van de macadamia-olie is trouwens ook heerlijk!

Na een paar keer de conditioner te hebben gebruikt, merkte ik dat het mijn haar zachter maakte. Het voelde gladder en gaf een verzorgende look! Ik gebruik een conditioner het liefst elke keer als ik mijn haren was, want de shampoo die ik nu gebruik maakt mijn haar wat stug.

Conclusie: De Andrélon Deluxe Colour & Shine Conditioner is echt een top product! Wat ik al vertelde over dat de shampoo die ik gebruik mijn haar wat stugger maakt, is dit product niet weg te denken in mijn haar-was-ritueel! Ik ben fan geworden van de macadamia-olie geur, zo’n frisse zachte geur. Het product doet zijn werk en ook heb je maar weinig nodig om al je haar goed in te masseren met de conditioner. 5 á 10 min. en je haar is heerlijk zacht en heeft een natuurlijke glow!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Als hij op is ga ik weer nieuw halen!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja, want hij is top!


De producten van Andrélon zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat, Bol.com, Albert Heijn, Plein.nl en Etos.

Andrélon Deluxe Colour & Shine Conditioner 250ml   € 4,99 euro  
( De prijs kan verschillen per winkel en per aanbieding! )

Van welk merk gebruiken jullie de haarverzorging?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *