Andrélon | Special Amandel Shine lijn voor dof haar

Onze lokken worden steeds langer nu we op dit moment niet naar de kapper kunnen door ‘you know what’. Daarom is het nu juist belangrijk om je haar goed te verzorgen. Misschien met een extra masker of een crème na het wassen. Of gewoon een keer een hele lijn van een bepaald merk gebruiken! Ik kreeg een leuk pakketje binnen met drie prachtige producten van Andrélon uit de Special Amandel Shine lijn voor dof haar. Dus hup, onder de douche en mijn haar even goed onder handen nemen!

Reviews voor het haar:
Action – Ultra silver hair mask
Andrelon – Colour shine conditioner
Erica – Sensitive hypoallergeen shampoo
Loreal – Professionnel serie expert vitamino color a ox

Nou is mijn haar niet super dof, maar de onderkant van mijn haar word wel wat droger. Andrélon Amandel Shine lijn geeft glans aan dof haar dus ook voor mij geschikt. Ik wissel graag van haarverzorging om mijn eigen shampoo heen die ik om en om gebruik speciaal voor mijn psoriasis. Dat zijn namelijk niet echt shampoos die je haar mooi laat stralen, maar je hoofdhuid gaat er wel van vooruit!

Nu is het dus tijd om met deze lijn mijn haar wat extra verzorging en glans te geven. Amandelolie en honing, daar is deze geurende lijn mee verrijkt. Honing voor het hydrateren en de amandelolie bevat voedingstoffen waardoor het haar gaat glanzen. Heel benieuwd, jullie ook?

We beginnen bij het begin met de verzorgende shampoo. Deze activeert de natuurlijke glans waardoor je haar weer gaat stralen. Daarnaast geeft de shampoo je haar extra verzorging. Een klein beetje en dat is genoeg om je hele haar goed in te kunnen soppen. De geur van honing en amandel komt gelijk vrij, heerlijk!

Dan over naar stap twéé met de Andrélon Amandel Shine Conditioner. Deze geeft glans aan dof haar doordat het de natuurlijke glans activeert Je haar gaat weer stralen! Ook geeft de conditioner je haar voeding en maakt het makkelijk doorkambaar.

Nadat je uit de douche stapt en je haar handdoek droog hebt gemaakt is het tijd voor de glans crème. Deze haarcrème kun je ook gebruiken i.p.v. de conditioner als je dat fijner vind. Hij heeft namelijk dezelfde eigenschap als de conditioner, maar dan voor ná het douche. Ik heb ze allebei achter elkaar gebruikt en vond dat ook erg prettig aanvoelen.

Conclusie: Zijdezacht en geen doffe puntjes meer. Deze lijn met amandel doet wonderen voor mijn haar! Ik gebruik de producten nu om en om met mijn speciale shampoo voor mijn psoriasis en dat gaat top. Ook de Glans Crème is fijn. Helemaal als ik mijn haar ga föhnen. Extra verzorging is dan echt nodig. Tevreden over deze Special Amandel lijn!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Zeker!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Natuurlijk, zeker voor dof haar!


De producten van Andrélon zijn o.a. verkrijgbaar bij KruidvatBol.comAlbert HeijnPlein.nl en Etos.

Andrélon Special Amandel Shine Shampoo  300 ml   € 4,99 euro  
Andrélon Special Amandel Shine Conditioner 300 ml   € 4,99 euro
Andrélon Special Amandel Shine Glans crème 200 ml   € 4,99 euro
( De prijs kan verschillen per winkel en per aanbieding! )

Wat voor lijn gebruiken jullie voor het haar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.