Biotherm | Aquasource Gelcrème

In de zomer vind ik het altijd fijner om een gelcrème te gebruiken voor mijn gezicht dan een gewone crème. Het voelt dan gewoon wat luchtiger op de huid. Nu ik bij de Douglas werk kan ik heel wat producten uitproberen. Zo ook de Aquasource gelcrème van Biotherm waar ik heel benieuwd naar was en een gat in de lucht sprong toen ik hem ook kreeg als cadeau van werk! Lees in dit artikel wat deze gelcrème voor jouw huid kan betekenen, wat het geheimen ingrediënt is en wat ik ervan vond nadat ik hele potje had opgemaakt!

 

Andere gezichtscrème’s reviews
Bergman Beauty Care – 24 Hour Guard Day & Night Cream
Dior – Hydra Life Crème
Yves Rocher – Dagcrème
Rituals – Botanical Extract Day Cream


Biotherm luidt een gloednieuw tijdperk in van hydratatie d.m.v. de lancering van de nieuwe generatie Aquasource-verzorgingen. Deze generatie hydrateert de huid duurzaam en intens.

Met het nieuwe gepatenteerde bestanddeel Mannose ( een suiker dat de lichtinval op de huid optimaliseert en oneffenheden van bij het aanbrengen optisch doet vervagen ), is de verzorging in staat de diepe huidlagen van de epidermis te bereiken. Hydrateert de huid tot 5 lagen diep en werkt tot 48 uur lang.

36 vitale voedingselementen in het celvocht van thermaal plankton: vitaminen, mineralen en aminozuren. De huid voelt de hele dag aangenaam vol en zijdezacht aan. En zoals altijd het equivalent van 5000 liter thermaal water in een verpakking. Bron: Douglas.nl

Deze Aquasource gelcrème van Biotherm is nu verrijkt met een wel heel bijzonder ingrediënt wat helemaal uit de Franse Pyreneeën komt. Ik heb het over de medicinale plant Aura Leaf. Deze plant is in staat de natuurlijke vochtreserves van de huid te vullen om de natuurlijke gloed te onthullen. Dag na dag! Na één keer aanbrengen een zichtbaar stralende huis en tot wel 48 uur intense hydratatie. Geweldig!

Deze Aquasource hydratatie gelcrème heeft een frisse en romige textuur die op de huid smelt. Geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid zoals die van mij.

 

Wat een geweldige gel is dit, mijn huid is zo zacht. Ik had nooit gedacht dat een gelcrème zoveel kon betekenen voor mijn huid. Heerlijk verfrissend, zacht en bovenal gehydrateerd!

Ook heb je maar weinig nodig om je huid goed in te kunnen smeren. Ik gebruikte in de eerste instantie veel te veel en dat merkte ik nadat ik één keer iets minder op mijn spateltje deed. Aangebracht op mijn gezicht kon het zeker met minder dus hihi!

 

Conclusie: Een hele frisse, zachte en luchtige gelcrème waar ik heel tevreden over ben! Ik vind hem fijn voor de warme dagen en merk ook zeker dat het mijn huid goed verzorgd en hydrateert. Zeker op de droge plekken op mijn voorhoofd en neus, ze zijn verdwenen! Beter kun je niet hebben toch? In de winter zal ik hem wel te luchtig vinden en zal ik sneller gaan voor een gewone crème.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Voor de zomer zeker!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk hij is super fijn.

Dit product is te koop bij o.a. Douglas in de winkel en online.
Biotherm Aquasource Gelcrème 50ML €29,95 euro ( normale prijs: €42,85 )

 

Welke gezichtscrème of gel gebruiken jullie op dit moment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.