Argan Care ( Action )

Al jaren gebruik ik de Big shampoo van de Lush, maar het was eens tijd om een alternatief te vinden. Bij de Action vond ik deze Argan Care Shampoo en Conditioner.

In de eerste instantie vertrouwde ik het niet. Ik heb een hele gevoelige hoofdhuid en ik moet daarom oppassen met producten. Tot mijn verbazing veranderde mijn mening heel snel toen ik eenmaal deze producten uit had getest.

argan care 1

De verpakking is vrij simpel, maar toch vielen ze mij op. Misschien door het woord ‘Argan’ in de naam waar ik veel goeie dingen over hoor. Argan olie blijkt namelijk heel goed voor je haar te zijn!

Ook hebben de flessen een fijne dop die je moet indrukken waardoor er een gleufje ontstaat waar het product uitkomt. Ze kan het nooit zijn dat je per ongeluk teveel uit de verpakking haalt en het verspilt.

argan care shampoo Collage

Rechts zie je hoe de Argan Care shampoo van de Action eruit ziet. Vrij transparant en hij schuimt heerlijk. De geur is wel apart maar zeker niet vies! Hij voelt niet vet aan, prima product.

argan care condito Collage

De conditioner rook iets zoeter dan de shampoo en de substantie is dunner. Het is net als de shampoo goed aan te brengen en je hebt maar weinig nodig.

Nadat ik mijn haar had laten opdrogen ( zonder te föhnen ), bekeek ik mijn haar grondig. Mijn hoofdhuid was oké, het was niet geïrriteerd en mijn haar voelde zacht aan. Toch geeft het voor mijn gevoel niet genoeg voeding, dit zie ik aan de puntjes. Mijn punten bleven wat droog.

Mijn conclusie: Een fijne shampoo en conditioner, maar veel voeding zal het je haar niet geven.

Wat gebruiken jullie voor shampoo en conditioner?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *