Aveda | Comfort and Light Candle

Zijn jullie meer van de zomer, herfst, lente of winter? Geef mij maar een lekker zonnetje hoor dan dit regenachtige weer! Maar je moet er wat van maken met die kou. Ik zit dan graag met een dekentje op de bank, warme thee erbij, serie aan en een rustgevende geur in huis door een geurkaars!

En deze keer een geurkaars van Aveda de Comfort and Light Candle die ik kreeg als cadeau door hun winactie op instagram! Super lief! Daar moet ik natuurlijk wel even een review over schrijven vinden jullie ook niet?


Deze Aveda Comfort and Light Candle is gemaakt van 100% sojawas oftewel van sojabonen geen standaard paraffine kaarsen. Wat is er nou zo speciaal aan sojawas? Ik zet het voor je op een rijtje:

– Gemaakt van sojabonen en dus biologisch afbreekbaar.
– Branden 30 % tot 45 % langer in vergelijking met paraffine kaarsen.
– Veroorzaken geen zichtbare rook en stoten niet tot nauwelijks roet af.
– De was is zo verwijderd met warm water en zeep!

* Wetenschappelijk bewezen

En dan nu de geur van deze moderne geurkaars. Je hoeft hem niet speciaal aan te steken om de geur pas te ruiken heb ik gemerkt. Bij het openen van het doosje waar hij in zit, rook ik al een fijne gembergeur. Love it! Hij heeft namelijk de geur van gember en gemberlelies wat het een mooie mengeling geeft van kruiden en bloemen. Het warmt je huis en creëert een ontspannen sfeer in huis. Ik ben fan!


Conclusie: Geef mij een kaars die heerlijk ruikt en je maakt mij blij. Dat doet deze Comfort and Light Candle zeker van Aveda! De mooie mix van gember en gemberlelies maakt van je kamer één zen-ruimte.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja want hij brand super lang een heerlijke geur in huis!


Deze kaars van Aveda is o.a. te koop bij Lookfantastic.nl en Hudsonsbay.

Aveda Comfort and Light Candle 275gr € 35,00 euro  
( De prijs kan variëren van winkel.)

Houden jullie van geurkaarsen? Zo ja, welke?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: