Aveda | Invati Advanced Lijn

Last van haaruitval en een hele gevoelige hoofdhuid ( psoriasis ), dat zie je niet gelijk als je mijn lange haren ziet. Toch heb ik hier last van en ben ik altijd op zoek naar producten om dit te bestrijden. Nu kreeg ik een paar maanden geleden van Aveda de Invati Advanced Lijn opgestuurd om uit te proberen. Ik werd al heel enthousiast toen ik hoorde wat voor kwaliteiten de lijn heeft. Twee maanden lang heb ik het geprobeerd en nu kan ik vertellen wat het met mijn haar heeft gedaan. Lees snel verder!

 

Andere reviews van Aveda:
Relief Night Renewal Serum
Stress Fix

 

 


Dit is de Invati Advanced Lijn van Aveda met drie prachtige producten: Shampoo, Conditioner en een Scalp Revitalizer. Een wat? Scroll naar beneden en ik leg het je uit.

In deze producten van Aveda vinden wij mandarijn en Japanse duizendknoop om de natuurlijke keratine in het haar te ondersteunen. Het ruikt heerlijk fris, dat begint al goed!

 

DIKKER, VOLLER HAAR IS MEER DAN EEN TRANSFORMATIE AAN DE BUITENKANT.
JE ZULT VOELEN DAT JE VAN BINNEN IETS HEBT TERUGGEWONNEN DAT JE HAD VERLOREN.’ Bron

 

 

 

 

Het gaat om het drie stappensysteem en we beginnen met het Exfoliëren met de voedende shampoo. Ook vernieuwt deze shampoo de hoofdhuid en reinigt het samen met het haar. door salicylzuur afkomstig van wintergroen. Het verwijdert opgebouwd talg en productresten die de poriën verstoppen en je gezonde lokken aan kunnen tasten.

 

‘Bevat densiplex—een verkwikkende mix van Ayurvedische kruiden, waaronder ginseng en gecertificeerde biologische kurkuma. Gebruik het invati systeem voor dikker, voller haar.’

 

 

 

 

 

 

Dan naam stap twee van het drie stappensysteem namelijk de conditioner. Dit product verdikt het haar zodat het er de hele dag vol en gezond uitziet. Maakt het haar niet vet en ruikt heerlijk fris! De soja-eiwitten en natuurlijke aminozuren boosten het haar.

‘Invati betekent “verkwikkend” in Sanskriet en benut de kracht van Ayurveda—de oude Indiase Ayurvedische geneeskunst—helpt de hoofdhuid revitaliseren met kurkuma.’

 

 

 

 

En de laatste stap is het activeren. Deze scalp revitalizer zorgt voor minder haaruitval en een vollere haardos. Het verzorgd het haar vanaf de wortel en daarom moet je dit product inmasseren op de hoofdhuid. De scalp revitalizer bevat een verkwikkende mix van Ayurvediche kruiden, waaronder ginseng en gecertificeerde biologische kurkuma.

‘Aveda’s eigen pure-fume aroma met gecertificeerde biologische lavendel, rozemarijn, geranium en andere pure bloemen- en plantenextracten.’

 

Gebruik: Twee keer per dag. Maak kleine scheidingen op je hoofd en spray direct op de hoofdhuid. Spuit 16 keer, behandel het hoofd gelijkmatig. Het haar kan licht vochtig of droog zijn. Masseer zachtjes in. Het product hoeft niet verwijderd te worden.

 

 

 

Conclusie: Ik ben zo blij dat ik de kans kreeg om deze producten uit te proberen. Ze zijn zo fijn! Ik merk echt dat ik veel minder haaruitval heb, mijn haar glanst veel meer en, het belangrijkste voor mij, mijn hoofdhuid voelt veel kalmer aan. De jeuk is een stuk minder geworden en daar ben ik super blij mee! Top producten!

*Vermindert haaruitval als gevolg van het breken van het haar, in een 12 weken durende, klinische test van het invati systeem.

 

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja het liefst zou ik altijd blijven gebruiken!

 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Zeker te weten!

 

De producten van Aveda zijn te koop bij Aveda.comBol.com en La Mage,
Aveda Invati Advanced Shampoo    200ML       €31,00 euro
Aveda Invati Advanced Conditioner  200ML         €33,00 euro
Aveda Invati Advanced Scalp Revitalizer    150ML      €65,00euro

 

Welke shampoo gebruiken jullie het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *