Aveda – Relief Night Renewal Serum

2416

Iedereen herkent het wel met de koudere dagen. Je handen zijn veel stroever en je merkt dat ze uitdrogen. Het is een naar gevoel en het ziet er niet heel verzorgd uit. Zelf vind ik het altijd fijn om mijn handen goed in te smeren, maar toch heb ik het gevoel dat het niet altijd goed intrekt. Nu heeft Aveda een nieuw serum voor de handen, maar dan niet voor overdag!

 

2420

Dit merk komt nu met een serum die je gebruikt voor in de nacht. Smeer je handen in voordat je gaat slapen en je handen zijn de volgende ochtend heerlijk zacht. Waarom ‘s nachts?

De huid wordt tijdens de nachtrust warm (de hoogste temperaturen van de huid worden ‘s nachts gemeten), waardoor deze niet alleen sneller vocht verliest maar ook makkelijker vocht absorbeert. Het Hand Relief Night Renewal Serum gaat intensief te werk terwijl je slaapt en maakt gebruik van dit voordeel om de huid van de handen intens te hydrateren.

 

 

2417

De natuurlijke ingrediënten van het Hand Relief Night Renewal Serum

Melasse & zoethout extracten: verminderen zichtbaar de verschijning van  pigmentvlekjes en egaliseren de huid na verloop van tijd.

Hydraterende mix van plantenextracten: Deze andiroba olie, glycerine, biologische castorolie geeft de huid volume en helpt om fijne lijntjes op te vullen.

Salicylzuur afgeleid van wintergroen: verfijnt de huid en geeft haar  een zacht en glad gevoel.

 

 

 

2419_medium

Verkrijgbaar bij de Aveda salons en spa’s. Voor een salon bij je in de buurt
ga naar www.aveda.nl/be en vind een salon/spa.

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: