Aveda Stress Fix!

Soms moet je gewoon even tijd maken om je lichaam goed te verzorgen. Een lekkere scrub en daarna heerlijk insmeren met een body lotion. Één van mijn favoriet om mijn huid goed te hydrateren is van het merk Aveda. De Stress Fix Body Lotion ruikt heerlijk naar lavendel en daar viel ik voor. Hierbij een review, jammer genoeg zonder de geur ( daar moeten ze toch iets voor gaan verzinnen!).

 

 

Aveda 2 Deze body lotion zorgt ervoor dat je huid rustig kan genieten van dit moment. De body lotion zou goed moeten intrekken en een goede hydraterende huid achter moeten laten. We zijn benieuwd!

 

 

Aveda 3

Oh, wat ruikt het heerlijk naar lavendel! Fris en tegelijkertijd een zachte bloemengeur die het afmaakt. Het is wel een heftige geur, erg aanwezig. Toch, als je gek bent op lavendel is dit zeker de moeite waard.

 

 

Aveda 4

En dan nu de vraag, werkt het echt zoals het zou moeten? Jazeker! Hij trekt goed in en geeft je huid de verzorging die het nodig heeft. Hij plakt niet en de geur op de huid is niet zo heftig zoals in het flesje. Een pluspunt dus!

 

 

Aveda 5

Ik ben erg tevreden met deze body lotion. Een makkelijk klein flesje die je zo overal kunt meenemen. Hij is ook heel fijn als je verbrand bent, het geeft een verkoeld effect waar je blij van word!

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: