Balea | Calm Down Douche Foam Avocado olie & kokos

Geen idee hoe jullie erover denken, maar ik vind thuis zitten eigenlijk niet vervelend en zelfs fijn. Ik ben dan ook een echte huismus en zit graag in mijn huispak, een serie te kijken of een goed boek te lezen. In huis rommelen, opruimen en iets te lang onder de douche staan. Scrubben, inzepen en misschien toch eens dat haarmasker gebruiken. Je kent het wel denk ik. Nu probeer ik heel wat producten uit en deze keer is het de Balea Calm Down Douche Foam met Avocado olie & kokos. Dat klinkt goddelijk vind jullie ook niet? Lees snel verder!

Producten van Balea:
Balea – Endless weekend feeling frozen vanilla douchecreme
Balea – Douchecreme melk honing

De verpakking van de foam maakt mij al happy. Kijk hoe vrolijk! Balea koop ik graag in Duitsland en neem dan echt van alles mee. Het kost ook geen drol en ja dat gebruik ik vaak als smoes als ik met drie tassen vol weer in de auto stap!

De Balea Calm Down Douche Foam met Avocado olie en kokos geeft een echt verfrist en ontspannen gevoel onder de douche. De geur verspreid zich door mijn hele badkamer and I love it! Kokos is totaal niet overheersend en dat maakt hem perfect.

Dan over naar, hoe schuimt hij? Nou, perfect! Net een wolkje op mijn hand he? Even schudden voor gebruik en elke keer weer zo’n mooi zacht wolkje op mijn hand. Het schuim blijft goed op de huid plakken waardoor je niets verspilt en je kunt je heerlijk insoppen. Één hand met schuim is genoeg voor je hele lichaam.

Conclusie: Een top product voor een kleine prijs. Niks op aan te merken eerlijk gezegd. Hij ruikt lekker, schuimt goed en ook de verpakking is leuk. Balea heeft mij weer verrast en als ik straks weer naar Duitsland ga, als het weer mag 😉 , dan neem ik hem zeker mee!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Uh ja! Ik kijk gelijk of ze nog meer geuren hebben!


De producten van Balea zijn verkrijgbaar in Duitsland bij o.a. DM Drogist en online bij DMdrogist.nl. Het kan verschillen met prijs in de winkel.

Balea Calm Down Douche Foam Avocado olie & Kokos 200 ML   € 2 á 3 euro 

Liever een foam, gel of crème als doucheproduct?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *