Balea | Douchecrème Melk & Honing

Waar ik graag shop? Duitsland natuurlijk! Vanaf Zutphen is dat lekker dichtbij en veel goedkoper met bijvoorbeeld make-up en huidverzorging. Wat ik ook altijd meeneem zijn doucheproducten en dan in het bijzonder van het merk Balea! Dit artikel gaat over de Douchecrème van Balea met Melk & Honing. Dat klinkt mij in ieder geval goed in de oren, jullie ook?Reviews voor onder de douche :
Treaclemoon – Happy melon sorbet douchecreme
Lush – Plum rain showergel
Action – Sunny sapphire bath shower gel
Kruidvat – Spa secrets magic of brazil

Balea is een merk wat ze in Duitsland veel verkopen bij de DM Drogist. Waar ik altijd naar binnen loop en met tassen voor weer naar buiten loop! Zo goedkoop en zulke fijne producten! Om te zwijgen over de make-up die vele malen budgetproof zijn. Ook hebben ze andere merken en meer keus lijkt het wel!

Dus de Balea Douchecrème met Melk & Honing. Een douchecrème met een milde vochtinbrengende formule die de huid ook meer souplesse geeft.

De melkeiwitten beschermen de huid tegen uitdroging en behoudt het natuurlijke balans. De honing, ja die maakt de huid natuurlijk fluweel zacht en geeft een lekkere geur aan het product.

Conclusie: Echt een heerlijk product voor deze warme dagen. Verfrist en verzacht de huid. Voor zo’n klein prijsje ga ik hem zeker nogmaals kopen als ik weer in Duitsland ben. Love Balea! Er komen ook snel meer reviews online, stay tuned!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Als ik weer in Duitsland ben zeker!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!


De producten van Balea zijn verkrijgbaar in Duitsland bij o.a. DM Drogist en online bij DMdrogist.nl. Het kan verschillen met prijs in de winkel.

Balea Douchecreme Melk & Honing 300 ML   € 0,85 euro  

Gaan jullie wel eens shoppen in Duitsland of België?
Wat koop je dan altijd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *