Balea |Glamorous Nights Douchegel

Jullie weten dat ik groot fan ben van de DM Drogist in Duitsland. Ik ga er ook nooit weg zonder iets te kopen, teveel leuke producten! Helaas kan ik er nu niet heen, maar had nog wel wat toffe producten liggen. Ik kijk altijd even in de Balea schappen voor een fijn doucheproduct. Dit keer nam ik de Glamorous Nights Douchegel van Balea mee met kleine glitters! Dat is een echt feestje. Lees snel verder of ik tevreden ben over dit product of toch liever voor een andere zou gaan?

Doucheproducten reviews:
Balea – Endless weekend feeling frozen vanilla douchecreme
Treaclemoon – Happy melon sorbet douchecreme
Lush – Plum rain showergel
Balea – Douchecreme melk honing

‘Shine bright live a diamant’, staat er op de Glamorous Nights douchegel van Balea. Dat klinkt mij wel goed in de oren! Ook de combinatie van framboos en zwarte bes als geurcombinatie lijkt mij erg lekker ruiken. Alleen of ik fan ben van een gel substantie, dat weet ik nog niet. Ik ben benieuwd.

Daar zijn de glitters, hoe tof! Ze zijn inieminie, maar zeker aanwezig. Ik ben wel nieuwsgierig of de glitters na het douche nog op je lichaam zitten. De geur bij het openen kwam gelijk vrij, heerlijk zoet fruitig! Dat is in ieder geval een flink pluspuntje. En ja, roze kleur is ook wel leuk 🙂

Conclusie: Helaas, ik ben dus niet zo fan van een gel als doucheproduct en daarom is de Balea Glamorous Nights Douchegel geen favoriet voor mij. Dan ga ik liever voor een foam of een crème. De geur daarentegen, ik ben fan! Framboos en zwarte bes is echt een perfecte combi, super lekker! De glitters blijven trouwens niet op je huid zitten, dus we kunnen hem gewoon dagelijks gebruiken hihi!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ik ga liever voor een foam of crème 🙂

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Houden zij van een gel? Dan wel, de geur is heerlijk!


De producten van Balea zijn verkrijgbaar in Duitsland bij o.a. DM Drogist en online bij DMdrogist.nl. Het kan verschillen met prijs in de winkel.

Balea Glamorous Nights Douchegel 250 ML   € 0,85 euro  

Ga jij liever voor een showergel, foam of crème?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *