Balea | Hydrogel Eye Mask

Het is al een tijd geleden dat ik de grens over ging en bij de DM Drogist in Duitsland lekker ben wezen shoppen. Ik mist die uitstapjes, gewoon even weg. Jullie ook? Gelukkig heb ik de laatste keer dat ik daar was flink ingeslagen. Balea is een favoriet als ik daar ga shoppen en gooi mijn mandje er wel mee vol! Dit keer schreef ik een review over het Balea Hydrogel Eye Mask! Het patroontje viel mij gelijk op en een oogmasker is op zijn tijd heerlijk. Dus hierbij een review over dit product. Gebruiken jullie graag een oogmasker?

Andere reviews van Balea:
Balea |Glamorous Nights Douchegel
Balea | Calm Down Douche Foam Avocado olie & kokos
Balea | Endless Weekend Feeling Frozen Vanilla Douchecrème
Balea | Douchecrème Melk & Honing

Wat ik al vertelde, het patroontje viel mij gelijk op tussen alle andere maskers. Zou dat ook op het Hydrogel Eye Mask zitten? Dat zou heel leuk zijn! Het zijn gel patches, dat lijkt mij verfrissend aanvoelen onder de ogen, ik ben benieuwd!

Het Balea Hydrogel Eye Mask geeft een verkoelend en verfrist effect rond de ogen. Het heeft cafeïne en Hyaluronzuur wat de huid verzorgd, geschikt voor de gevoelige huid. Het oogmasker heeft een wit kanten ontwerp wat het een luxe uitstraling geeft.

Je brengt de patches aan onder de ogen en laat ze 10 á 15 minuten zitten. Daarna haal je ze af en hoef je verder geen oogcrème meer aan te brengen. De huid is mooi gehydrateerd en verzorgd.

Wat grappig he, zo’n kanten patroon in het masker? Het ziet er leuk uit en de patches zijn wat dikker waardoor je ze gemakkelijker kunt aanbrengen dan hele dunnetjes. Het zijn echt gel patches, lekker verkoelend! Ze blijven goed onder de ogen zitten en na 15 minuten heb ik ze verwijderd.

Nadat ik ze heb verwijderd gooi ik ze weg en masseer ik de overgebleven gel die achterblijft op mijn huid zachtjes in. Ik heb daarna geen oogcrème meer nodig!

Conclusie: Verkoelend en verfrissend, dat geeft dit Balea Hydrogel Eye Mask! Verzorgend vind ik niet echt aanwezig, maar wel gehydrateerd. Mijn huid rondom mijn ogen voelt goed aan en ze bleven goed zitten onder de ogen. Zelfs na 15 minuten. Ook drogen ze niet uit en hebben ze een dikkere gelstructuur waardoor je ze weer makkelijk af kunt halen.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja ik denk het wel, vond het een prettig product.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja leuk met vriendinnen te doen!


Dit product van Balea is verkrijgbaar bij de DM Drogist in Duitsland. Zowel in de winkel als online. 


Balea Hydrogel Augen Maske  € 1,75 euro   

Hoe vaak gebruiken jullie een masker?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *