Batiste | Brilliant Blonde Droogshampoo

Om eerlijk te zijn draag ik met dit warme weer mijn haar altijd omhoog. In een knotje of in een hoge staart. Lekker makkelijk en niet zo warm in mijn nek. Nu word mijn haar best snel vet en dan vind ik zelfs het haar vast niet mooi staan. Dan gebruik ik graag een droogshampoo, maar wat zit er veel verschil in merken! Hoe vaak ik niet ‘even een droogshampoo meeneem’ en later spijt heb dat ik een bepaald merk heb gepakt. Ik probeer nou eenmaal graag uit! Deze keer kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd met twee droogshampoos erin, dat is boffen zeg. De Batiste Brilliant Blonde Droogshampoo en ook één voor bruin haar. Dat heb ik niet, dus ik review alleen de blonde versie. Heel benieuwd, want hij geeft dus ook een kleurtje!

Reviews over haarproducten:
Andrélon | Special Amandel Shine lijn voor dof haar
Action | Ultra Silver Hair Mask
Salthouse | Dode Zee Therapie Anti-Roos Shampoo
Urtekram | Green Matcha Shampoo & Conditioner + WINACTIE!

De Batiste Brilliant Blonde Droogshampoo verfrist dus niet alleen je haar maar geeft je haar ook een vleugje kleur! Je hebt hem in blonde en dark hair, mooi voor tussen twee wasbeurten door en helpt zelfs om uitgroei te camoufleren! Het geeft volume en textuur zonder een witte waas achter te laten. Je haar voelt heerlijk schoon en fris aan.


Hoe gebruik je de Batiste Brilliant Blonde Droogshampoo?
• Schud de spuitbus goed.
• Spuit de shampoo circa 30 centimeter van je haar af op je haarwortels.
• Masseer de shampoo met je vingertoppen door je haar.
• Borstel je haar vervolgens.
• Breng het in model.

Ik heb natuurlijk alleen de blonde versie gebruikt, maar ben wel erg benieuwd wat het gaat doen. Snel naar het resultaat!

Zonder – Droogshampoo – Droogshampoo & gekamd

Dit is het resultaat! Rechts zonder product, midden met product en rechts gekamd. Wat een verschil he! Sowieso meer volume te ziet op de middelste foto, alleen het effect is minder als ik het hem gekamd. Mijn haar voelt wel veel minder vet en ruikt lekker fris! Ik zie wel ontzettend veel verschil aan de bovenkant waar het vaak snel vet is. Qua kleur is het een stukje lichter en helemaal bij de highlights die in mijn haar zitten. Op de foto wat minder goed te zien, maar je ziet het echt!

Conclusie: Ik ben erg tevreden over de Batiste Brilliant Blonde Droogshampoo en zou hem zeker nogmaals kopen! Mijn haar ruikt en voelt fris aan en ook heeft het een lichte blonde tint gekregen. Genoeg volume en textuur om een mooie hoge staart te maken!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Zeker!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Natuurlijk, ook leuk dat het in twee kleuren verkrijgbaar is.


De producten van Batiste zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

Batiste Brilliant Blonde/Dark Hair Droogshampoo 200ML € 6,59 euro

Gebruiken jullie wel eens droogshampoo?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *