Batiste | Droogshampoo Original en Cherry

Droogshampoo, ik gebruik het vaak genoeg als mijn haar futloos zit. Met mijn haar zit ik vaak zonder volume en soms, ja heel soms, wil je gewoon wat meer! Er lagen al heel lang twee mooie producten van Batiste op mij te wachten en die ga ik nu voor jullie uitgebreid reviewen! Het gaat om de Droogshampoo Original en Cherry. Geeft het mij een flinke bos volume of wordt het super stug en kan ik er niks mee? Lees het in deze review.

Het gaat dus om de droogshampoo Original en de Cherry variant. Twee mooie spuitbussen van 200 ML die mijn haar even een flinke boost moeten geven als het weer zo’n dag is waarbij mijn lokken futloos langs mijn gezicht hangen. Tsja, het leven is hard haha!

De droogshampoo van Batiste moet zorgen voor een frisse look met volume. Je moet je haar makkelijker kunnen stijlen en geen witte waas geven. Precies wat ik zoek, nu kijken of het echt werkt. Ben heel benieuwd!

We beginnen met de klassieke droogshampoo Original van Batiste met een aangename geur die je haar schoon en fris laat aanvoelen. Wie heeft er nou tijd om elke dag zijn of haar haar te wassen? Ik niet ( of ik ben er toch een beetje te lui voor misschien ).

Deze droogshampoo geeft naast een frisse geur je haar volume en textuur zodat je het makkelijk is model kan kneden. Heel fijn! Ook handig trouwens als je al 2 dagen op Pinkpop verblijft en je haar echt echt niet meer kan. Huppa, droogshampoo for life 🙂

Dan over naar de droogshampoo Cherry. Ook deze geeft je in no time een frisse look met volume. De zoete kersengeur doet mij gelijk denken aan de zomer ( en schepijs! ). Geef je haar een extra boost en geniet van de heerlijke geur van kersen.

Maar hoe gebruik je het?:
1. Goed schudden voor gebruik. Houd de fles op 30 cm afstand van droog haar, til je haar pluk voor pluk op en spray op de haarwortels.
2. Masseer de droogshampoo met je vingertoppen door je haar. Op de kop staan helpt haha!
3. Borstel je haar op eventuele resten te verwijderen en style het zoals gewenst.

Styling tip: Spray over het gehele haar voor extra body en textuur.

Twee producten die ik allebei graag gebruik nu. Zeker de droogshampoo Cherry, die ruikt zo lekker! Hou je meer van een neutrale geur, ga dan voor de droogshampoo Original die is ook heel fijn. Je doet trouwens super lang met één bus want heel veel heb je niet nodig om je haar wat volume te geven.

Mijn haar zit echt altijd goed als ik de droogshampoo van Batiste gebruik, ik ben super blij met deze mooie producten! Als ze op zijn ga ik eerst een potje zitten huilen, en dan ren ik naar de winkel natuurlijk haha!


Conclusie: Twee prachtige producten die echt doen wat ze moeten doen, volume geven! Allebei de droogshampoos zijn fijn, maar de geur van kersen vind ik wel heel lekker. Zeker in de zomer geeft het net even iets meer. De droogshampoo van Batiste laat geen gekke witte waas achter op het haar en je haar wordt er niet super stug van. Je krijgt gemakkelijk met deze producten je haar in model, gewoon fijn!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Jazeker, het zijn fijne producten!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja! Zij moeten hier ook van weten 🙂

De Batiste droogshampoos zijn te koop bij o.a. Kruidvat , Newpharma.nl en AH.nl .
Batiste Droogshampoo Original 200ML €5.55 euro
Batiste Droogshampoo Cherry 200ML €5.55 euro

Dit zijn de verkoopadviesprijzen, het kan verschillen waar het verkrijgbaar is.

Gebruiken jullie droogshampoo? Welke?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *