Batiste | Mini Dry Shampoo Tropical & Blush

Zoals je misschien op mijn Instagram hebt kunnen zien, is mijn haar alweer een stuk langer geworden. Super fijn en ik ben heel blij met mijn lange lokken alleen hoe langer mijn haar wordt hoe minder volume ik erin krijg. Ook is het haar sneller vet lijkt wel, en dat is niet echt prettig.

Nu kreeg ik een tijdje geleden een pakketje binnen van Batiste met de mini dry shampoo Tropical & Blush. Yess! Droogshampoo werkt goed met vet haar en je krijgt er weer wat volume mee. Nu heb ik veel goeie dingen gehoord over de producten van Batiste dus ben
heel benieuwd hoe deze mini’s zijn!

 

 

 

Dus, no water needed om het overtollige vet en olie te verwijderen van je haar en het meer volume te geven! Sprayen, in masseren, stylen en klaar! Deze Batiste droogshampoo geeft een frisse boost aan het haar en met deze mini’s in je tas kan je het altijd en overal creëren. Ben je nou op vakantie in Frankrijk of een avondje stappen in Amsterdam, je kan het overal gebruiken zonder water.

Naast meer volume en textuur hebben deze mini’s ook een heerlijke geur. In dit geval heb ik de bloemige Blush en de fruitige Tropical droogshampoo ontvangen.

 

 

 

Als eerste begin ik met Batiste Blush Dry Shampoo. Hij ruikt naar verse bloemen en geeft in een handomdraai die extra boost volume in je haar. Ik vind hem zelf één van mijn favoriet!

 

Het gebruik
Een frisse en volumineuze coupe in een mum van tijd? Met Batiste, Yes you can!
1. Schud goed voor gebruik.
2. Til je haar pluk voor pluk op, houd de Batiste Droogshampoo ongeveer 30cm van het droog haar af en spray op de haarwortels.
3. Masseer de droogshampoo met de vingertoppen door je haar.
4. Borstel en breng je haar in model.

 

 

 

En dan de Batiste Tropical Dryshampoo wat mij door de geur gelijk doet denken alsof ik op een bounty eiland zit in Thailand. Heerlijke tropische geur met, is dat kokos? Nog nooit gehad in een droogshampoo. Het ruikt super lekker!

 

 

 

Conclusie:  Super handig om mee te nemen op vakantie of in je handtas en werkt goed! Mijn haar voelt niet plakkerig of stug aan en ze ruiken beiden heerlijk fris. Ik ben het meeste fan van  Blush omdat ik meer van bloemachtige geur hou.

 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Dat denk ik wel.

 

Zou je het product nogmaals kopen?
Ja! Hij is zo makkelijk om mee te nemen en hij werkt goed.

 

 

Dit product is verkrijgbaar bij Etos, DIO Drogist en online via Diodrogist.nl & Drogisterij.net.

Batiste Mini Dry Shampoo         50ML       € 2,19 euro

 

Gebruiken jullie droogshampoo? En welke?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *