BCC First | Nieuw seizoen The Durrels!

Een tijdje geleden schreef ik al over de Britse serie The Durrels op BBC First, en nu mag ik jullie nogmaals blij maken. Het nieuwe seizoen is nu ook te zien op tv! Er zijn al twee afleveringen geweest, maar jullie MOETEN echt kijken. Zeker de derde aflevering die zondag om 21.00 uur op BBC First te zien is.

Stiekem heb ik namelijk al een paar afleveringen zitten kijken met mijn moeder, want van BCC First kreeg ik de DVD’s opgestuurd. Ik kan jullie zeggen, de volgende aflevering zondag is echt hilarisch weer! Ik vind sowieso dat het nieuwe seizoen nog beter is met drama en grappen. love it!

Andere artikelen over BBC First:
Nieuw seizoen: Sherlock
Serie: The Living And The Dead

 

 


Deze populaire en charmante serie keert terug met het vervolg van de avonturen van de excentrieke Durrells-familie op het prachtige Griekse eiland Corfu. The Durrells is gebaseerd op de romantrilogie van Gerald Durrell. In het nieuwe seizoen volg je de Engelse weduwe Louisa en haar familie verder in hun vervallen huurhuis met een steeds groter wordende verzameling van dieren van haar jongste zoon Gerry. Ze proberen te settelen in de lokale gemeenschap, maar moeten tegelijkertijd geld verdienen om hun onvriendelijke vrouwelijke huurbaas Vasilia te betalen. Tegelijkertijd ziet Vasilia Louisa als een liefdesrivaal van de charmante playboy Hugh.

Met de hulp van Spiro en Theo kan de familie typisch Britse producten verkopen op de markt. Al is per ongeluk de lokale bevolking vergiftigen misschien niet de beste manier om een nieuw bedrijf te starten…

 

 

Er is ook een nieuw persoon onverwachts aangekomen in de serie die de boel flink opschut in het gezin. Geweldige actrice en voegt nog een extra schepje drama toe!

 

 


Hier een korte trailer over seizoen 2 wat weer een goed beeld geeft over de hectiek in de familie Durrel haha!

 

 

Welke serie vinden jullie nou echt super leuk? 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: