Ben & Jerry’s | Baked Alaska

Zijn jullie ook zo gek op Ben&Jerry’s? Als ik eenmaal begin is de pot ook zo weer leeg! Jullie kennen de standaard smaken dan wel zoals Cookie Dough en Chunky Monkey. Ik had een tijdje geleden al een artikel geschreven over een andere smaak, Satisfy My Bowl. Die viel goed in de smaak. Nu een review van Baked Alaska met heerlijke vanille ijs en kleine ijsbeertjes van witte chocolade!

 

bnjbaked 1

Brrr, van de verpakking krijg je wel de koude rillingen van. Het doet mij echt denken aan Alaska en de Noordpool. Baked Alaska is vanille ijs met marshmallow swirls en witte chocolade ijsbeertjes. Dat klinkt heel erg zoet, vind je niet?

 

 

 

bnjbaked2

Ik vind trouwens de illustraties leuk bedacht! Ik hoop ook dat er ook werkelijk van die ijsberen in zitten.

 

 

bnjbaked3

Het water loopt al uit mijn mond als ik hierna kijk. verrukkelijke zachte vanille ijs. Ik zie geen ijsbeertjes zo op het eerste gezicht, zijn ze verstopt?

 

 

 

bnjbaked4

Daar gaat tie dan *hap*! Oeh, dit is heel lekker. Voor de zoetekauwers is dit zeker een aanrader. De marshmallow proef ik goed en het vanille ijs zorgt ervoor dat het mooi in balans blijft. Soms beet ik op iets hards, dat zullen wel de ijsberen zijn! Ik heb geprobeerd er een foto van te maken, maar ze kwamen niet goed op beeld. Bij deze, ze zitten erin en smaken heerlijk naar witte chocolade. Ook lijken ze daadwerkelijk op ijsberen!

 

 

 

bnjbaked5

Hier nog een foto van hoe ik smikkel, haha! Ik zat wel heel snel vol en kreeg maar één bakje op. Dus niet zoals Cookie Dough de hele pot, het is veel machtiger dan dat. Hou je van marshmallow en witte chocolade, dan moet je deze smaak geprobeerd hebben!

 

Welke smaak vind jij het lekkerst?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: