Ben & Jerry’s | Phish Food

De winter is weer voorbij en iedereen maakt zich weer klaar voor het zonnetje en de heerlijke temperatuur die komt. Nou, dat hopen we dan. Het is pas maart, en ook deze maand zorgt nog wel eens voor een koude bries.

Om toch te zorgen dat ik een beetje in de stemming kom voor de mooie zonnige dagen geniet ik deze keer van een heerlijke pot Ben & Jerry’s. Je kunt namelijk altijd wel smullen van Ben & Jerry’s, zelfs als het zo’n verschrikkelijk koude regenachtige dag is.

Deze keer proef ik de smaak Phish Food, klinkt in mijn oren nog niet zo verleidelijk als bijvoorbeeld Satisfy My Bowl en de Baked Alaska die ik al eerder reviewde. Toch laat ik mij niet door een titel misleiden en pakte ik mijn lepel, schepte er een grote bol vreugde uit en begon aan mijn review.

 

 

b&j phish 3

De chocolade visjes op de deksel maken het al wat verleidelijk. Zoals altijd is het ijs Fairtrade en dat blijf ik een mooi iets vinden. Zo’n groot bedrijf dat hiermee werkt is gewoon goed bezig!

 

 

 

b&j phish

Ook de omschrijving zorgde ervoor dat ik hem toch een kans gaf. Chocolade ijs met marshmallow, caramel en chocolade visjes, dat laat ik niet langs mij voorbij gaan!

 

 

 

b&j phish 4

Toen ik de verpakking opende wist ik het meteen, hier ga ik echt van genieten! De eerste lepel van dit chocolade-feestje verraste mij al gelijk met zo’n grappig klein visje. Ik nam ook wat marshmallow swirl op mijn lepel en genoot van mijn eerste hap…

Geniaal! Dit is echt heel lekker. De visjes zorgde voor een bite en de marshmallow swirl maakte het wat smeuïger, I love it!

Ben je gek op chocolade met een vleugje karamel en marshmallow, dan kan dit wel eens je beste vriend worden. ( De pot was trouwens snel leeg dus een foto hoe ik het ijs eet heb ik nu niet hahaha! ).

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: