Ben & Jerry’s | Satisfy My Bowl

Het is alweer een paar weken geleden toen ik mijn gewonnen doos met Ben&Jerry’s ijs in ontvangst nam. Wauw, wat voelde ik mij het gelukkigste meisje van de wereld. In totaal 12 potten van 500 ML, dat wilt toch iedereen! Na een half uur staren naar mijn prijs, moest ik het toch echt in de vriezer gooien. ‘Ik zal heel zuinig zijn.’ yeah, sure…

Veel smaken had ik trouwens nog nooit geproefd en met die gedachten kwam ik op het idee om mijn first impression met jullie te delen. Ook zal ik de smaken proeven natuurlijk, wat totaal geen straf is!

 

 

BJ 3

Deze bomvolle calorieën-reis begint met Satisfy My Bowl. Bananen roomijs met een karamel & cookie swirls & Chocolade Peace tekens. Een hele mond vol! Het is een smaak daar nog maar net in de winkel ligt, dat maakt het nog spannender om te proeven.

 

 

BJ 6

Ter ere van Reggae King Bob Marley en zijn Legend Album is deze smaak ontwikkeld. Hij stond voor peace, love en wereldwijde gelijkheid. Deze smaak staat daarom geheel in het teken van de 30e verjaardag van Bob Marley’s album. Het klinkt als muziek in de oren! Zal de smaak ook net zo zijn?

 

 

 

BJ 2

Met de eerste lepel haalde ik gelijk het chocolaatje eruit natuurlijk. Je moet goed beginnen vind ik als je test toch? hihi. Ik ben erg benieuwd of de bananen roomijs niet te overheersend is.

 

 

BJ 1

Lieve lezers, de pot was al gauw op! Jeetje wat is deze smaak heerlijk… Samen met mijn vriend heb ik hem ‘geproefd’, het was na de eerste hap al duidelijk dat hij op zou gaan namelijk haha! De bananen roomijs was totaal niet overheersend waar ik eerst bang voor was en er zitten genoeg chocolaatjes in. Daar wordt je blij van 🙂

Er komen nog veel meer smaken voorbij de komende tijd. Ik moet mij wel een beetje inhouden dus dat zal niet achter mekaar gebeuren haha.

 

Welke smaak vinden jullie het lekkerst?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: