Ben & Jerry’s |Utter Peanut Butter Clutter

Het alweer een tijdje geleden dat er een Ben & Jerry’s smaak voorbij kwam op mijn blog. Het werd dus hoog tijd voor een nieuwe smaak en een nieuw artikel! Deze keer ging ik voor Utter Peanut Butter Clutter van de Cookie Core smaken.

Ik schreef al eerder een review van een Cookie Core smaak namelijk What-A-Lotta-Chocolate. Was dit een lekkere smaak met een lekkere core?

Nu kijken wat ik van een pindakaas smaak in mijn ijs vind. Al heb ik de smaak Peanut Butter Cup al wel heb geproefd, maar volgens mij is dit weer een hele andere beleving. Nou, op naar de test, even lekker proeven want dat is zo erg hihi 🙂

 

 

 

BJ pinda 4

Zoals we zijn gewend van Ben & Jerry’s zit ook deze smaak in een grote beker. Hmm, wat eet dat toch lekker, vinden jullie ook niet? Zo’n grote beker vol met ijs, heerlijk!

Deze Utter Peanut Butter Clutter heeft een kruimelige pindakaas cookie core ( een beetje vertaald haha ). Ook het ijs zelf heeft een pindakaas smaak en er zitten nog kleine stukjes pindakaas-koekjes in verstopt. Dat beloofd wel heel veel pindakaas, zal dit niet veelste veel zijn? We will see…

 

 

 

BJ pinda 2

Zo, de core is al zichtbaar zie ik zo. Hier opende ik net de pot en ging er helaas al met mijn vinger overheen, bummer! Ik vind dat altijd zo heerlijk om de eerste te zijn die er met een grote lepel in schept, maar helaas had ik het moment alweer verprutst.
Achja, door naar the real deal. De smaak van het ijs!

 

 

 

 

BJ pinda 1

De wat flinke lepels van deze Butter Clutter kon ik een duidelijke conclusie trekken namelijk: Een hele zoete maar zeker lekkere smaak met een heerlijke kruimelige cookie core waar je
U tegen zegt.

Yummie wat een super smaak! Wel is de pindakaas sterk aanwezig, maar dat mag ook wel he als het helemaal bestaat uit pindakaas! Toch is het zeker een smaak die je een keer moet proeven.

 

 

 

BJ pinda 3

Als ik het vergelijk met de andere cookie core smaak, What-A-Lotta-Chocolate, dan staat deze wel op een nummertje twee. De chocolade versie vind ik wel echt lekkerder, maar dit is misschien ook omdat ik gewoonweg gek ben op chocolade 🙂

Zijn jullie benieuwd naar de derde smaak? Deze zullen jullie zeker binnenkort zien op mijn blog, stay tuned!

 

Andere Ben & Jerry’s smaken:
Greek Style Frozen Yoghurt
Satisfy My Bowl
Baked Alaska
Karamel Sutra
Phish Food

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: