Bergman Beauty Care – 24 Hour Guard Day & Night Cream

Een nieuw seizoen, een nieuwe start om mijn gezicht te verzorgen! Mijn huid is erg van streek als een nieuw seizoen begint en meestal moet ik dan ook switchen van verzorgingsproducten. Deze keer probeer ik de 24 Hour Guard Day & Night Cream van Bergman Beauty Care uit.
Ja dat klopt, van Bergman Clinics!

Ik geef jullie wat meer uitleg over dit merk en of deze gezichtscrème voor mij, na 1 maand in gebruik, mijn huid heeft hersteld en heeft versterkt!

Bergman
Een merk 100% van Nederlandse bodem. Gespecialiseerd in medische expertise van Bergman Clinics en daardoor resultaatgerichte cosmeceuticals als belangrijke kernwaarde heeft. Een prachtmerk als je het mij vraagt en zeker als je je huidconditie optimaal wilt bereiken en stralend over straat wilt!

Bergman Beauty Care is trouwens het enige merk dat kwalitatief hoogstaand Beta Glucan in haar producten gebruikt. Beta Glucan ondersteunt het natuurlijke herstelproces van de huid, helpt het vochtgehalte te behouden en helpt ook het huidverouderingsproces te vertragen.

Nu over de 24 Hour Guard Day & Night Conditioning Cream voor een soepeler en veerkrachtiger gevoel van de huid. Ideaal voor de gevoelige huid en werkt tegen huidveroudering. Heb ik natuurlijk nog niet nodig, maar ach altijd handig haha!

Ook in dit product zit Beta Glucan waardoor het immuunsysteem van de huid word geactiveerd en de celweerstand optimaliseerd. Ook bevat deze creme vitamine E en F.

Ik merkte na 1 week dat alle oneffenheden en opgehoopte talg naar buiten kwam, maar daarna voelde mijn huid nog nooit zo zacht en zo gehydrateerd. Ik heb van mijzelf een droge huid met zelfs hier en daar schilfers. Heel vervelend. Nu ik deze 24 Hour Guard Cream heb gebruikt voor 1 maand merkte ik 100 % verbetering! De plekjes zijn weg en ook de oneffenheden zijn verdwenen.

Het fijne is ook dat je huid ZELF hersteld en de huidcellen weer optimaal kunnen ademen.
Niks dicht smeren het trekt in de huid en zorgt voor een natuurlijke glow!

Conclusie: Een super product en helemaal voor mensen met een gevoelige huid. Heb je last van eczeem, psoriasis of oneffenheden, dan is dit zeker iets om te gebruiken. Ruikt vrij neutraal en voelt zacht op de huid. Voelt niet als een laag op je huid omdat het goed intrekt.

Ga ik product nogmaals kopen?
Ja! Het werkt geweldig!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker!

Deze producten zijn verkrijgbaar bij de Douglas in de winkels en online.

Bergman Beauty Care 24 Hour Guard Day & Night Conditioning Cream 50 ML €96,90 euro
( producten zijn met 25 % korting berekend )

Welke gezichtscrème gebruiken jullie op dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *