Bergman Beauty Care | Laser Repair Crème

Een merk waar niet vaak reviews over wordt geschreven Bergman Beauty Care. Terwijl het echt een prachtig merk is die veel kan doen voor een gevoelige huid! En wat denk je van littekens? Bergman is er gespecialiseerd in. Ik schreef zelf al een review over de Bergman 24 Hour Guard Day & Night Cream en nu is het de beurt aan de Laser Repair Crème die wonderen zou moeten doen voor een overgevoelige en geïrriteerde huid. Dat is nou net wat ik nodig heb met dit koude weer. Mijn huid is helemaal de kluts kwijt hihi. Lezen jullie mee?

Reviews van Gezichtscrèmes:
Chanel – Hydra Beauty Crème Serum
Kruidvat – Originals Vitamine E Dagcrème Nachtcrème
Aquasource – Gelcrème
Dior – Hydra Life Crème

Bergman Beauty Care hoort natuurlijk bij de Bergman Clinics. Het is ook ontstaan doordat klanten na een chirurgische behandeling goed de huid moeten verzorgen. De nazorg is erg belangrijk na een ingreep. De producten liepen zo goed dat ze bedachten om ook producten op de markt te brengen voor mensen zonder behandeling. Bergman Beauty Care is daarom geschikt voor de meest gevoelige huid!

De Laser Repair crème is een intensieve herstellende crème. Vandaar de naam ‘laser repair’. Zeker na een intensieve behandeling is dit een prachtig product om te gebruiken en de huid te ondersteunen met herstellen. De crème hydrateert en helpt de huid verbeteren. Ook kalmeert het tijdelijk voor overgevoeligheid.

Je kunt dit product dagelijks gebruiken maar het kan ook worden gebruikt totdat de huid volledig is hersteld. Denk aan een overgevoelige en geïrriteerde huid waarbij het tijd is om de huid te kalmeren. Bij een wond die dicht is en nog wat rood is raad ik je aan de Scar Retreat te gebruiken.

Bergman Laser Repair is parfumvrij dus geschikt voor de meest gevoelige huid!


Conclusie: Een prachtig product als je een super gevoelige huid hebt. Voelt zacht en absoluut niet vet aan! Het hersteld en kalmeert de overgevoelige en/of geïrriteerde huid gelijk. Altijd fijn om een potje van in huis te hebben. Dit product is ook perfect te gebruiken als aftersun! Ik ben blij dat ik er één in de kast heb staan met mijn gevoelige huid.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Als hij op is ga ik eerst even een potje huilen, maar koop uiteindelijk weer een nieuwe ( spaarpot legen! ).

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja! Zeker die een snel gevoelige huid hebben.


Dit product van Bergman Beauty Care is verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 

Bergman Beauty Care Laser Repair Crème 50 ml     € 74,17 euro   
( Dit is de adviesprijs, de prijs kan verschillen door kortingen ).

Wat is jouw beste gezichtscrème die je ooit hebt gebruikt?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *