Bioré | Blauwe Agave Baking Soda & Houtskool Detox Masker

Zoals jullie wellicht weten ben ik echt fan van de reinigingsproducten van Bioré. Lekker budgetproof en heel fijn voor een gevoelige huid. Nu hebben ze weer nieuwe producten gelanceerd en ik mocht het weer reviewen. Yes! Lees in dit artikel over de Bioré Blauwe Agave Baking Soda om de huid goed te reinigen en de Houtskool Detox Mask! Kennen jullie Bioré?

Reviews van maskers:
Dr van der Hoog – Crememasker avocado
Lancaster – Instant glow peel off mask
Action – Facial sheet mask blueberries yogurt extract
Biore – Houtskool masker 1 minuut zelfverwarmend

Even een kleine uitleg over het merk Bioré. Zij richten zich op de oorzaak van veel huidproblemen namelijk verstopte poriën. Met o.a. hun scrubs en soda’s hopen ze veel mensen te helpen om een mooie stralende huid te krijgen.

Ze reinigen slimmer, niet harder want dat is niet nodig als je maar diep in de poriën het probleem aanpakt.

De producten van Bioré bevrijden poriën van vuil, talg, mee-eters en onzuiverheden via de kern dus!

Na het verwijderen van al je make-up is het de beurt om je huid te reinigen. Dit heb ik gedaan met de Bioré Blauwe Agave Baking Soda Herstellende Cleanser.


Deze cleanser dringt door tot diep in de poriën en scrubt de huid zacht. Je kunt deze cleanser elke dag gebruiken ook als zit er een kleine scrub in. Schoon, schoner, schoonst!

De Blauwe Agave Baking Soda Cleanser is geschikt voor de gemengde huid.

Zo, de huid is schoon. Nu over naar stap 3, de huid extra verwennen met de Bioré Houtskool Reinigend Detox Masker! Je huid wordt de hele dag blootgesteld aan vervuiling van buitenaf. Denk aan lucht, uitlaatgassen etc. Zo nu en dan kan je huid wat laten ademen en dat kun je doen met een masker!

Dit Houtskool Reinigend Detox Masker verfrist, verzorgd en reinigt de huid extra goed. Voor een porie-tintelend schoon gevoel. Het houtskool neemt onzuiverheden op en sluit ze in. Het masker is geschikt voor de vette huid. Ik ben daarom benieuwd wat het voor mijn gemengde huid gaat doen!

Nou, dat ziet er mooi uit hahaha NOT! Altijd leuk die maskerfoto’s.. Maar goed, alles voor een eerlijke review, vinden jullie ook niet?

Zoals je ziet heeft het masker een blauwe gloed en ik denk dat dit komt door de houtskool. Het ruikt lekker fris en is makkelijk aan te brengen.

Hij voelt fijn aan alleen ik had hem iets te lang op mijn gezicht gedaan waardoor mijn huid wat rood zag toen ik het masker eraf haalde… Zeg, 10 minuten te lang oeps! Dus pas op als je een gemengde huid hebt. Als je een vette huid hebt is er niks aan de hand, maar alsnog niet langer dan 10 minuten op het gezicht houden.

Hoe te gebruiken?
1. Maak uw gezicht nat.
2. Masseer een ruime hoeveelheid gelijkmatig over uw gezicht, vermijd de ogen.
3. Relax voor 5 á 10 minuten (het masker wordt niet droog of hard).
4. Spoel af met warm water met een washandje of gewoon met de handen.

Gebruik het masker maximaal 2-3 keer per week.

Conclusie:
Soda Cleanser: Yessss, love dit product! Het ruikt zo lekker en voelt zo heerlijk aan op de huid. Ook vind ik de scrubdeeltjes fijn, je maakt de huid dan nog eventjes iets meer schoon. Je hebt maar weinig nodig en is ook gemakkelijk in gebruik door het pompje. Ik ben fan!

Masker: Een fijn masker als je een vette huid hebt. In mijn geval, gemengde huid, is hij iets te heftig. Wel vind ik hem fijn om plaatselijk aan te brengen op bijvoorbeeld mijn T-zone waar het wat vetter aanvoelt. Hij reinigt goed de huid en voelt prettig aan op de huid.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
De Blauwe Agave Baking Soda Cleanser sowieso!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja, allebei ook! Alleen het masker wel alleen voor mensen met een vette huid.


De producten van Bioré zijn verkrijgbaar bij o.a. Etos, Bol.com en Kruidvat.

Bioré Blauwe Agave Baking Soda Cleanser   200ml    € 7,99 euro   
Bioré Houtskool Reinigende Detox-Masker   110ml    € 8,99 euro 

Als je mag kiezen, welk gezichtsmasker zou je nu graag willen gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *