Bioré | Blauwe Agave Direct Verwarmend Klei-Masker

Van 30 graden met een warme zon vorige week, naar 19 graden en regen de laatste dagen. Het is apart weer en dat merk ik ook aan mijn huid. De droge plekken beginnen weer te komen en ik zie hier en daar een klein pukkeltje verschijnen. Daar moet snel wat aan gedaan worden! Daarom probeer ik zeker één keer per week een maskertje te doen. Zuiveren, hydrateren of juist een vitamine boost. Alles komt voorbij. Deze keer probeer ik de Bioré Blauwe Agave + Baking Soda Direct Verwarmend Klei-Masker, omdat het deze week al wel wat frisser begint te worden. Even wat warmte! Welk masker vind jij fijn?


Reviews van Maskers:
Kruidvat |Gezichtsmasker 2X: Relaxing en Hydrating
Laneige | Water Sleeping Mask
Chanel | Hydra Beauty Radiance Mask
Lush | BB Seaweed Masker

Nu heb ik al heel wat geprobeerd van Bioré en ook een ander masker, maar hier ben ik wel erg benieuwd naar, een direct verwarmend masker!

De Bioré Direct verwarmende Klei-Masker met Blauwe Agave en Baking Soda reinigt en verzorgt je poriën. Dit allemaal in slechts één minuut! Blauwe Agave en Baking Soda zorgen ervoor dat de huid gereinigd en verzorgd wordt.

Als het klei-masker in contact komt met water op het gezicht, wordt het direct warm! Zo worden de poriën gelijk geopend om de onzuiverheden te verwijderen. Ook kalmeert het masker de huid en geeft daardoor een ontspannen effect.

En hij is blauw! Hihi, ik moest daarom echt even een foto maken met het Bioré masker op. Met een kopje thee heb ik heerlijk genoten van dit zelf verwarmend masker.

Hoe gebruiken:
• Maak de huid vochtig met water.
• Breng het masker met masserende beweging in één minuut aan.
• Laat het masker nog zo’n 5 minuten zitten.
• Spoel het masker af en je hebt een super zachte huid!

Conclusie: Zo fijn masker! Het is gemakkelijk aan te brengen en het effect van een direct verwarmend klei-masker is echt goddelijk. Ik had eigenlijk al met aanbrengen van het masker, met masserende beweging, een moment van zen! Hij prikt niet en geeft geen irritatie bij mij. Dat heb ik wel eerder gehad met een ander warm masker. Nu totaal niet en ik ben blij dat er 4 zakjes in zitten. Eens even zien wanneer ik dit momentje van ontspannen nogmaals ga doen de aankomende weken.

Mijn huid voelt trouwens onwijs zacht na het gebruik van dit Bioré Blauwe Agave Direct Verwarmend Klei-Masker. Ook voelt het goed gereinigd en goed verzorgd.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Dat zeker.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Zeker, ook leuk om cadeau te geven!


De producten van Bioré zijn verkrijgbaar bij o.a. Plein.nl, EtosBol.com en Kruidvat.

Bioré Blauwe Agave Baking Soda Verwarmend Klei-masker  4x  € 7,99 euro   
 

Houden jullie van een klei, crème of sheet mask?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.