Bioré | Cleansing Poeder Scrub & Cleanser met Zuiveringssoda

Dit jaar maakte ik kennis met het merk Bioré en was gelijk verkocht door de producten met houtskool en de welbekende poriestrips! In dit artikel review ik de laatste twee verzorgings-producten die ik heb gekregen namelijk de Cleansing Poeder Scrub en de Porie Cleanser
met Zuiveringssoda. 

 

Andere reviews van Bioré
Houtskool Masker 1 Minuut Zelfverwarmend
Houtskool Poriestrips & Diep Reinigende Combi-Strips
Diep Porie Cleanser & Porieverkleinende Scrub met Houtskool

 

 

 

Ik begin met de Cleansing Poederscrub met Zuiveringssoda waar ik heel benieuwd naar ben omdat ik nog nooit een verzorgingsproduct heb gebruikt in poedervorm. Is dit echt zo fijn? Heeft dit voordelen?

Ja ik ben verkocht! Deze Cleansing Poeder Scrub werkt heel prettig en je hebt maar weinig nodig om je hele gezicht goed te kunnen reinigen. Een klein beetje poeder op je hand, mengen met water en aanbrengen op het gezicht. Mijn huid voelt zacht en verzorgd aan. Heerlijk fris!  De verpakking is ook heel fijn voor op reis omdat de dop niet gemakkelijk open kan springen in je tas!

 

 

 

En dan over naar een normale substantie namelijk lotion. Deze Porie Cleanser met Zuiveringssoda heeft een pompje waardoor je nooit teveel op je hand pompt. Uitschieten gaat niet zo snel haha ( gebeurd maar te vaak… ). Ook dit product is heel fijn en ik merk dat mijn huid er zeker baat bij heeft. Mijn huid voelt niet droog of geïrriteerd aan maar verzorgd en zacht!

 

 

 

Conclusie: Twee fijne producten waar mijn gezicht heel blij van wordt. Ik merk echt dat als ik eens in de zoveel tijd een ‘acne aanval’ krijg ik veel heb aan deze producten! Neutraal, geen irritatie en makkelijk in gebruik. Top! Mijn favoriet van de twee is de scrub, heerlijk zacht op mijn huid en maar weinig voor nodig 😉

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Jazeker! Lekker budget en je doet er lang mee!

 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!

 

 

De producten van Bioré zijn verkrijgbaar bij o.a. Etos, Bol.com en Kruidvat.
Bioré Cleansing Poederscrub met Zuiveringssoda       125gr          €11,09 euro
Bioré Diepe Poriecleanser met Zuiveringssoda          200ml          € 9,09 euro

 

Welke verzorgingsproducten gebruiken jullie op dit moment?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.