Bioré | Diep Porie Cleanser & Porieverkleinende Scrub met houtskool

Vandaag is het 21 maart, de lente is begonnen en er is nog iets speciaal aan deze dag. Ja dat klopt, ik ben jarig vandaag! Taart, visite en cadeautjes! Om mijn dag goed en verfrissend te starten zorg ik er altijd voor dat ik even lekker geniet van de ochtend.

Even zen, een momentje voor mijzelf. Van top tot teen en dan begin ik natuurlijk met mijn gezicht. Vorige week kreeg ik een leuk pakketje binnen met producten van het merk Bioré om mijn huid goed te kunnen verzorgen. Ken je het merk? Waarschijnlijk dan vanuit het Buitenland, want in Nederland is het nog niet zo bekend.

Om mijn huid op deze bijzonder gezellige dag goed te verzorgen begin ik met Diep Porie Cleanser en de Porieverkleinende Scrub. Allebei met een speciaal ingrediënt waar ik erg nieuwsgierig naar ben namelijk houtkool!

 

 

 

Bioré is vanaf dit jaar februari gelanceerd in Nederland en koos mij uit als één van hun influencers! Super tof! Bioré richt zich op het opschonen van de poriën en het bereiken van een schone huid. Nou precies wat ik nodig heb op mijn verjaardag!

In totaal worden er 7 producten gelanceerd in Nederland en deze zijn straks allemaal te lezen op de blog. We starten met de eerste review waar ik dus de producten die je hierboven ziet in de foto ga testen namelijk de Diep Porie Cleanser en de Porieverkleinende Scrub.

 

 

 

 

We beginnen met de porieverkleinende scrub met houtskool, met een fijn pompje om precies genoeg uit je flacon te krijgen. Dit vind ik al gelijk fijn werken want zo gebruik je niet gelijk teveel en moet je niet met je handen in een potje graaien.

Dit product heeft geen sterke geur en heeft een zachte scrub. Geen schuurpapier gevoel, helemaal niet zelfs. Gewoon een klein tikje scrub aan het mixje is er toegevoegd om je huid goed te reinigen. Het is ook zo simpel om je huid schoon te maken met een goede scrub. Het halve werk is dan al gedaan 🙂

Zo ziet het goedje eruit als je het mengt met een beetje water. Dit is precies genoeg om je gehele gezicht goed te kunnen reinigen en scrubben. Zelfs ietsje teveel ( schoot uit met het pompje haha het kan nog steeds fout gaan bij mij ).

Zoals ik al vertelde, een zachte scrub en het werkt super goed! Mijn huid word er serieus veel zachter van en dat merk je al na de eerste keer gebruiken. Heel fijn en niet uitgedroogd.

 

 

 

 

Dan over naar de Diepe Porie Cleanser, ook met houtskool. Houtskool zorgt er namelijk voor dat het vuil, overtollig talg en bacteriën als sneeuw voor de zon. Hierdoor zouden de producten met houtskool ideaal zijn voor de vette huid en voor acne. Van deze eigenschappen maakt Bioré natuurlijk graag gebruik van.

Het reinigt 2x dieper en zuivert de huid. Dit doet hij zeker, wauw wat voelt mijn huid weer zacht als babybilletjes. Dit is echt magie hoor, kan niet anders haha! Ook voel ik dat ik minder een ‘bobbelige’ huid heb op mijn wangen. Hier heb ik vaak last van acne en dat zie je nu een stuk minder.

 

 

Het goedje is licht van kleur als je het mengt met water. Het ziet eruit als een normale cleanser. Ook heeft het, net zoals de scrub, geen rare geur. Heel fijn dus.

Ik ben erg te spreken over dit product en voel echt dat mijn huid gereinigd is. Mijn poriën ogen rustig waardoor mijn huid ook niet zo rood is. Als ik het product op mijn gezicht heb trekt het niet en voelt het fijn aan.

 

 

 

Conclusie: Nou met deze twee producten kan ik mijn verjaardag goed beginnen. Mijn gezicht is een stuk zachter en minder droog op de plekken tussen mijn wenkbrauwen, neus en voorhoofd. Het is verdwenen, zo gemakkelijk! Ik ben zeer tevreden over allebei de producten. Zeker de scrub is mijn favoriet omdat hij een niet al te heftige scrub bevat.

Ik ben erg blij met deze twee geweldige producten van Bioré en ben erg benieuwd wat de andere producten mij gaan opleveren. Hou mijn blog in de gaten voor nieuwe reviews!

 

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Jazeker, ik vind het twee hele fijne producten.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Yes <3

 

 

De producten van Bioré zijn verkrijgbaar bij o.a. Etos, Bol.com en Kruidvat.
Bioré Porieverkleinende Scrub met houtskool      92ml            €10,99 euro
Bioré Diep Porie Cleanser met houtskool          200ml              €8,99 euro

 

Wat zijn jou favorieten producten om je gezicht te reinigen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *