Bioré | Houtskool Masker 1 Minuut Zelfverwarmend

Bye Bye to dirt‘ met de producten van Bioré! Dit huidverzorgingsmerk heb ik een paar maanden geleden ontdekt toen ik producten ervan binnenkreeg en sindsdien ben ik er helemaal weg van! Ik vind het daarom ook heerlijk om weer een ander product van dit merk uit te proberen en jullie mee te slepen in de wereld van Bioré.

En wat is dat product deze keer dan? Nou, houtskool masker, wat binnen 1 minuut zelf opwarmt ( ja echt! ). Klinkt mij goed in de oren en ben dan ook positief dit product aan het testen. Lezen jullie mee?

 

Andere reviews van Bioré:
Houtskool Poriestrips & Diep Reinigende Combi-Strips
Diep Porie Cleanser & Porieverkleinende Scrub met Houtskool

 

 

Dit Bioré houtskool masker wat zelfverwarmend is, is geschikt voor een normale tot vette huid. Oftewel iedereen haha! Ik heb zelf een gemengde huid dus een perfect proefkonijn!

Dit masker reinigt de poriën diep in slechts 1 minuut. Het wordt in die 1 minuut warm op de huid en ruikt neutraal. De houtskool zorgt ervoor dat de poriën openen en het vuil verwijdert.

Na deze minuut eindigt het met een verkoelend gevoel op de huid en na het afspoelen laat het een zachte gladde huid achter.

Dit Houtskool masker is:
– Olievrij
– Dermatologisch getest
– Hyperallergeen
– Verstopt de poriën niet

 

 

Er zitten vier maskers in wat heel handig is want elk masker is precies genoeg voor één keer. Geen gedoe met teveel over hebben en dan laten staan in de badkamer totdat je een ons weegt. Gewoon, één masker in één zakje.

 

 

 

Hoe gebruik je het:
Als eerste was je altijd je gezicht met lauw water, maar in dit geval laat je je huid nat. Het masker activeert namelijk door het water!
Daarna droog je je handen en kun je het product in je handen mengen met een klein beetje water. Hou je van een stevig masker, doe er dan geen water bij want dan geeft het een ander soort substantie en wordt het wat dunner. Dit is wel makkelijker te verspreiden over het gezicht, het ligt aan jezelf wat je wilt.
Masseer het in en laat het op je gezicht voor 1 minuut. Wil je extra warmte, masseer het masker in met wat water op je handen. Het masker wordt sowieso niet hard.

Wat een geweldige foto, haha NOT!  Tja, ik wilde wel even laten zien hoe het eruit ziet natuurlijk. Ik vind het een heerlijk masker en ook de warmte die vrijkomt is super!  Het is makkelijk aan te brengen, ook zonder water, en voelt niet te zwaar op je gezicht. Ook loopt het niet uit en blijft het op zijn plek.

Mijn huid voelt zeker zacht nadat ik het houtskool masker heb gebruikt. Ik ben erg tevreden over het resultaat en het masker op het gezicht zelf!

 

 

Conclusie: Eerst wil ik zeggen dat ik echt groots fan ben geworden van de producten van Bioré. Elk product werkt tot nu toe heel goed bij mijn huid en dit is niet vaak zo met andere merken. Dit masker is ook weer een geweldig product wat mijn huid zeker een boost geeft. Het voelt zacht en verzorgd aan na het gebruik.

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Jazeker, ik vond het namelijk een heerlijk masker.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!

 

De producten van Bioré zijn verkrijgbaar bij o.a. Etos, Bol.com en Kruidvat.
Bioré Houtskool Masker 1 minuut zelfverwarmend        € 7,99 euro

 

Wat vinden jullie van een zelfverwarmend masker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *