Bioré | Houtskool Poriestrips & Diep Reinigende Combi-Strips

Er komen heel wat merken overwaaien naar Nederland vanuit Amerika en Japan. Zo ook het merk Bioré waar veel celebrities al tevreden over zijn! Ik was daarom heel enthousiast toen ik een pakketje binnenkreeg met allemaal producten van dit huidverzorgingsmerk. Dus beste Dutchies, say Hello to Bioré en Bye Bye to dirt!

Er staat al een artikel op de blog over de Diep Porie Cleanser & Porieverkleinende Scrub met Houtskool , maar nu is het de beurt aan de Diep Porie Reinigende Combi-Strips en de Diep Reinigende Porie strips met Houtskool.

 

 

 

Sommige mensen zijn gezegend met een gezonde gladde huid zonder onzuiverheden. Helaas ben ik niet één van die mensen en moet ik mijn gezicht goed verzorgen. Helaas heb ik wat hulp nodig dus om mijn huid goed te verzorgen en ben daarom erg benieuwd naar deze twee soorten strips.

Één van de hoofdingrediënten van Bioré is houtskool. Dit staat bekend als een soort magneet dat zich bindt aan vuil, vet en mee-eters. Hey, dat klinkt goed in de oren! Juist, en daarom gebruiken ze dit ook om zich te richten op overactieve vette poriën over het gehele gezicht en het verminderen van die vieze vette en glimmende huid voor een schone en gezonde uitstraling!

 

 

We beginnen met de Diep Porie Reinigende Combi-Strips. Dit is een set strips die te gebruiken zijn voor je neus en je kin. Ook kun je ze gebruiken op je voorhoofd zoals op het plaatje als je daar juist last hebt van vuiligheid etc.  Deze strips reinigen de poriën en laat een super schone huid achter met zichtbaar minder poriën.  Ik ben heel benieuwd of deze gaan werken bij mij.

 

 

Deze  Diep Porie Reinigende Combi-Strips kun je, zoals ik heb gedaan, knippen in twee stukken en plaatsen waar je wilt. Ik heb ze langs mijn neus gedaan omdat ik daar vaak mee-eters heb zitten. Ook plakte ik de ander op mijn kin omdat daar ook vaak vuil zit en het snel vet word.

Na zo’n 10 minuten haalde ik ze er moeiteloos af. Hmm, het had niet echt gewerkt bij mij. Het haalde eigenlijk niets weg. Dat is jammer. Hopelijk zal de Reinigende porie strips met houtskool bij mij wel werken.

 

 

 

 

Op naar de volgende namelijk de Diep Reinigende Porie strips met Houtskool. Ik ben zo nieuwsgierig naar deze strips omdat ik ze heel vaak voorbij zie komen op Instagram. Deze strips zouden de meest hardnekkige problemen van de poriën zoals mee-eters veroorzaakt door een vette huid verhelpen.

Echt iets voor mij dus want bij mijn neus heb ik de meeste mee-eters en vieze vettige huid. Door de magneetwerking van houtskool worden onzuiverheden verwijderd. De vette en glimmende huid wordt schoon en de poriën worden minder zichtbaar maar dat is voor mij niet aan de orde. Voor mij is het echt de vette glimmende huid en de mee-eters.

 

Zo die zit erop! Ik maakte eerst mijn neus schoon en hield het vochtig. Daarna bracht ik de strip aan en liet ik hem 10 minuten erop zitten. Het was gemakkelijk aan te brengen.

Toen moest hij eraf. Het was even zoeken naar een stukje waar ik hem er één keer af kon trekken, maar daarna ging het heel snel. Hup, ik één keer verwijderd en zonder pijn! En, geeft het resultaat? Haalt het mee-eters en vuil weg?

 

Jaja, ik zie de mee-eters en vuil zeker zitten op deze strip. Het werkt! Zoals je kunt zien heb ik van mijzelf niet veel verstopte poriën bij mijn neus, maar alsnog haalt het zeker wat van weg. Super! Het afhalen ging trouwens ook best oké. Ik had veel meer pijn verwacht, maar ik hoefde niet op mijn tanden te bijten haha 😉

 

 

 

Conclusie: De witte porie-strips ben ik helaas niet zo fan van. Voor mij werken ze niet zoals ik had gehoopt. De houtskool porie strips in dat geval wel! Ze halen zeker mee-eters en vuiligheid weg. Ook voelt mij huid zacht en niet geïrriteerd aan.

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
De poriestrips met houtskool zeker wel, de andere helaas niet.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker!

 

 

De producten van Bioré zijn verkrijgbaar bij o.a. Etos, Bol.com en Kruidvat.
Diep porie reinigende combi-strips              14 strips ( 7 +7 )         €10,99 euro
Diep reinigende porie strips met houtskool   6 strips                       €6,99 euro

 

Hebben jullie al porie strips gebruikt? Wat vonden jullie ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *