Biotherm | Bath Therapy Delighting Blend Body Cream

Waar ik echt intens gelukkig van word? Food! En ook van een fijne, verzorgende bodylotion! In dit artikel review ik de Bath Therapy Delighting Blend Body Cream van Biotherm met de geur van grapefruit. Dat moet goed zitten! I love Biotherm en een bodylotion met een fruitige geur. Eens kijken of dit een product is die ik nogmaals ga aanschaffen!


Meer body cream reviews:
Clinique – Zonproducten body cream & face cream spf40
Kruidvat – Spa secrets magic of brazil
EOS – Nieuwe hand & body lotions
Etos – Limited edition botanical boost orange blossom ginger

Eerst een klein kennismaking met het merk Biotherm, want het mooie is dat zij zich laten inspireren door de kracht van thermale bronnen. Deze zitten vol met mineralen en andere bioactieve stoffen die goed zijn voor de huid!

Ze gebruiken een unieke samenstelling in hun producten dat altijd begint met water. Water is namelijk het element aan het begin van leven en zo zien hun dat ook in verzorgingsproducten. Hoe slim!

En nu het mooiste, ze gebruiken de werking van de natuurlijke bron in de Pyreneeën! De bijzondere eigenschappen in deze bronnen waren al eeuwenlang bekend. Er waren zelfs mensen die geloofde dat het om de bron van eeuwige jeugd ging.

De werking van de natuurlijke bron in de Pyreneeën was al eeuwenlang bekend, maar pas in de jaren 50 werd er pas een bijzondere stof waargenomen in deze natuurlijke bronnen door Dr. Jullien. Hij combineerde zijn ervaringen met die van schoonheidsspecialiste Janine Marissal en creëerde samen Biotherm.

Het belangrijkste ingrediënt, water, is door zijn biologische kenmerken in perfecte harmonie met de menselijke huid. Die bestaat namelijk tussen de 60 á 70 % uit water! Daarmee heeft Biotherm het vermogen de huid te regenereren en te beschermen. Bron.

Vandaag de dag doen zij dat ook nog eens met lekkere frisse geuren en natuurlijke accenten!

Nu over naar de Biotherm Bath Therapy Delighting Blend Body Cream. Deze bodylotion zorgt voor een gehydrateerde huid door de extracten van grapefruit en salie. De huid voelt langdurig gevoed en ruikt heerlijk fris.
Het is geschikt voor de normale tot droge huid.

Kenmerken:

  • Geeft comfort en vitaliteit.
  • Voedend.
  • Verzachtend.
  • Plakt niet en trekt gelijk in.

Conclusie: Wauw wat een super zachte bodylotion en wat ruikt hij fris!
En ik sta versteld om hoe snel hij is opgenomen in de huid. Heel fijn product van Biotherm, mijn huid voelt zijdezacht aan!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Oh ja, hij staat al op mijn verlanglijstje!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Natuurlijk hij is heel fijn!


Dit product van Biotherm is verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 

Biotherm Bath Therapy Delighting Blend Body Cream  200ml  € 22,44 euro   
( Dit is de adviesprijs en kan verschillen door kortingen.)

Voor welke geur ga jij als Body Lotion?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.