Biotherm | Blue Therapy Cream-in-oil

Eerder schreef ik al een artikel over de Aquasource Gelcreme van Biotherm, maar dat was meer een product voor in de zomer. Nu is het de beurt om wat meer zon in deze wintermaanden te brengen met de Biotherm Blue Therapy Cream-in-oil gezichtscrème. Of moet ik het meer zien als een gel? Ik was heel benieuwd wat deze verzorging voor mijn huid ging betekenen en heb het daarom een paar weken uitgeprobeerd voordat ik dit artikel schreef. Goed testen is het halve werk!

Andere review gezichtscrèmes:
Dior – Hydra life creme
Yves Rocher – Dagcreme
Bergman Beauty Care – 24 hour guard day en night cream
Kruidvat Originals – Vitamine e dagcreme en nachtcreme

Biotherm. Kennen jullie dit merk? Ze zijn bekend om hun producten die verrijkt zijn met Life Plankton. Ook bestaan de Biotherm-producten uit zuiver thermisch plankton-extract dat 35 voedingstoffen, eiwitten, vitaminen, aminozuren, gluciden, lipiden en sporenelementen bevat. Waardoor de vitale functies van de huid doen herleven.

Het verhaal achter Biotherm is terug te voeren tot de Middeleeuwen. Vrouwen reisden in die tijd helemaal naar de thermen in de Pyreneeën omdat men dacht dat ze een bron van eeuwige jeugd waren. Na elk bad in de ‘fontein van de jeugd’, was hun huid zachter, gladder en zag het er jonger uit. Dit neemt Biotherm nog steeds op in hun formule.

Dan nu de Blue Therapy Cream-in-oil van Biotherm. De eerste formule die de voedende eigenschappen van natuurlijke oliën combineert met Marine Connectum TM. Dit is een reconstruerende maritieme suiker. Dit heeft kenmerken die heel dichtbij de eigenschappen van de huid staan en daardoor in staat is om de huid zichtbaar gladder, steviger en stralender te maken. Natuurlijk heb ik geen stevigere huid nodig, maar gladder en stralender kan er zeker wel bij!

Deze Cream-in-oil voelt bij het aanbrengen fris en licht en verandert rustig in een olie zodra het in aanraking komt met de huid. Hierdoor wordt het beter en sneller opgenomen en herstelt de huid effectief. Heel fijn als je huid onrustig is. Deze crème voelt niet vettig en/of plakkerig aan.

Conclusie: Dit is echt een potje heaven! Zo kom ik zeker de winter wel door met mijn droge voorhoofd en vette T-zones. Love it! Het is zacht, trekt snel in en laat geen olieachtige laag achter. Gewoon zoals een goede crème hoort te zijn en te werken. Het verzorgd mijn huid intens met de koude dagen!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Voor de winter ga ik hem weer aanschaffen!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk! En ook nog voor elk huidtypen geschikt.


De producten van Biotherm zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas en De Bijenkorf.

Biotherm Blue Therapy Cream-in-oil 30 ml    € 30,58 euro  
Biotherm Blue Therapy Cream-in-oil 50 ml    € 66,28 euro  
( Dit is de adviesprijs en kan verschillen door kortingen.)

Welke producten gebruiken jullie in de winter?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.